Polițiștii s-au prezentat la adresa din buletin pe care patronul Alin Anastasescu de la Colectiv o avea, potrivit Antena 3.

Citeste si: Colectiv- promisiuni uitate, revoltă arsă

Acolo au găsit-o doar pe mama lui, care le-a mărturisit că Alin Anastasescu nu este acasă și nici nu are informații despre locul în care s-ar putea afla fiul ei.

Anăstăsescu Gare la dispoziție câteva ore pentru a se preda, însă polițiștii au demarat deja căutările. În caz contrar, va fi emis mandatul de urmărire internațională.

Citeste si: VIDEO| Decizia finală în Dosarul "Colectiv". Primarul Cristian Popescu Piedone, 4 ani de închisoare cu executare

Anăstăsescu George Alin a fost condamnat la 11 ani și 8 luni de închisoare cu executare în dosarul Colectiv- cea mai mare pedeapsă dată de judecători în decizia definitivă de joi, 12 mai 2022.

Sentința definitivă în dosarul Colectiv, la 7 ani de la tragedie

Judecătorii Curții de Apel Bucureşti au pronunțat joi decizia finală în cazul dosarului Colectiv, după mai mult de șase ani de procese.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Primarul Cristian Popescu Piedone a fost condamnat la 4 ani de închisoare cu executare, dar cele mai mari pedepse le-au primit patronii clubului Colectiv.

PEDEPSELE DEFINITIVE ÎN DOSARUL COLECTIV
Cristian Popescu Piedone- 4 ani cu executare
Alin George Anastasescu (patron club)- 11 ani și 8 luni cu executare
Costin Mincu (patron club)- 8 ani cu executare
Paul Gancea (patron club)- 6 ani și 4 luni cu executare
Viorel Zaharia (pirotehnist)- 6 ani și 10 luni cu executare
Marian

Moise (pirotehnist)- 6 ani și 10 luni cu executare
Antonia Radu (pompier)- 8 ani și 8 luni cu executare
George Matei (pompier)- 8 ani și 8 luni cu executare

Alin Anastasescu, patronul de la Colectiv care a primit cea mai mare pedeapsă, este de negăsit 

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si:  Piedone, pregătit să meargă la închisoare

Primarul Cristian Popescu Piedone, condamnat în primă instanță la 8 ani și 6 luni de închisoare, a primit 4 ani de închisoare cu executare pentru abuz în serviciu.

Fostul primar al Sectorului 4 s-a predat, joi, la Secţia de Poliţie din Bragadiru, după care a fost dus la Penitenciarul Rahova.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Primarul Cristian Popescu-Piedone nu mai apare pe lista inculpaţilor care trebuie să plătească în solidar cu instituţii ale statului despăgubiri de zeci de milioane de euro către victimele tragediei de la Colectiv.

În sentinţa de condamnare dată joi de Curtea de Apel Bucureşti în dosarul Colectiv este menţionat faptul că Piedone, cei doi pompieri implicaţi în acest caz şi trei funcţionare de la Primăria Sectorului 4 nu vor mai plăti despăgubiri către victime şi reprezentanţii acestora.

Daune morale și materiale de 36 milioane euro pentru familiile victimelor

Judecătorii au stabilit daune morale de circa 36 de milioane de euro. Sumele trebuie plătite de Primăria Sectorului 4, ISU și firmele condamnaților

Judecătorii Curții de Apel București au stabilit că familiile victimelor moarte în incendiul de la clubul Colectiv trebuie să primească daune morale și materiale de circa 36 de milioane de euro, potrivit sentinței pronunțate joi. Sentința e definitivă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si