Black Friday România 2023. Mai este puțin până la noaptea cu cele mai mari reduceri din acest an. Black Friday are loc în fiecare an, în luna noiembrie.

În acest an, peste 130 de magazine au anunțat că vor da startul celor mai așteptate reduceri la cele mai frumoase și interesante articole pe care acestea le au spre vânzare.

Pe ce dată are loc Black Friday România 2023, noaptea cu cele mai multe reduceri din an?

Pe ce dată are loc Black Friday România 2023, noaptea cu cele mai multe reduceri din an?

[Sursa foto: Freepik]

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: Românii ies din criză de Black Friday

Pe ce dată are loc Black Friday România 2023

Black Friday este o tradiție împrumutată de la americani, preluată în toată lumea. Românii abia așteaptă această perioadă din an deoarece își pot achiziționa produsele mult visate la jumătate de preț sau chiar mai mult! Fie că vorbim despre electrocasnice, îmbrăcăminte, cosmetice sau gadgeturi, Black Friday este aliatul de nădejde al românilor. Prețurile foarte reduse atrag foarte mulți clienți în această perioadă a anului!

Tradiția americană spune că Black Friday se organizează în a patra zi de vineri a lunii noiembrie, după Ziua Recunoștinței. Această zi emblematică dă tonul cumpărăturilor și pregătirilor pentru Crăciun! În România, reducerile au loc ceva mai devreme, iar unele magazine își stabilesc propriul Black Friday, pe parcursul întregii luni noiembrie.

Anul acesta, în România, Black Friday are loc pe 10 noiembrie.

Cele mai îndrăgite magazine vin cu oferte de nerefuzat de Black Friday România 2023

Mai multe magazine de electrocasnice, cosmetice, produse farmaceutice, alimente, ori piese pentru mașini vor avea reduceri considerabile în curând. Printre acestea se numără următoarele zece magazine, în rândurile ce urmează. De asemenea, lista completă a magazinelor care se alătură Black Friday 2023 poate fi consultată pe pagina oficială Black Friday.

Pe ce dată are loc Black Friday România 2023, noaptea cu cele mai multe reduceri din an?

Pe ce dată are loc Black Friday România 2023, noaptea cu cele mai multe reduceri din an?

[Sursa foto: Unsplash]

Citește și: Prețul psihologic de la piață înflorește vânzările! Ce efect are asupra noastră: „Te poți înșela, pot să te inducă în eroare să ai impresia că e 4 lei și de fapt e 5 lei”

  • eMAG
  • ALTEX
  • Dr. MAX
  • H&M
  • JYSK
  • Pandora
  • Sephora
  • Dedeman
  • Cărturești
  • Decathlon

Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si