Buliga avea 14 ani si jumatate, iar mama lui 38 de ani, in momentul in care femeia a murit din cauza unei boli incurabile. inainte insa de a muri, femeia si-a blestemat unul dintre cei doi baieţi.

Pe Florin. Iar el a fost bantuit in permanenţa de cuvintele mamei sale. Ba chiar era convins ca si el va muri tot la varsta de 38 de ani. 

O prietena apropiata a familiei a povestit reporterilor Libertatea ca Florin avea in ultima perioada ganduri negre si tot felul de premoniţii, insa legate de propria sa moarte. Credea ca se va intampla ceva rau, inainte de Paste, cand forţele raului si ale bineului duc o lupta acerba, iar familiile se destrama.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Era obsedat si de numerologie si mai ales de cifra 6.

In prezent, Florin Buliga, cel care si-a ucis cu sange rece sotia si cei doi copii, se afla in arestul Inspectoratului Judetean de Politie Brasov, unde anchetatorii incearca sa stabileasca ce anume l-a determinat pe barbat sa comita aceste fapte abominabile.

Citeste mai mult AICI. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si