UPDATE. Potrivit Prefectului Capitalei, pericolul de explozie la stația GPL din Sectorul 3 București a fost neutralizat. S-a montat un robinet de siguranță.

Mirosul puternic de gaz s-a resimțit sâmbătă în Sectorul 3 din București. În urma apelului la 112, autoritățile au evacuat zona de urgență. De asemenea, pompierii au răcit rezervorul. Stația GPL a fost închisă în urmă cu trei zile.

În apropiere se desfășura un meci de handbal

În apropierea stației GPL se desfășura un meci de handbal, iar spectatorii au fost evacuați înainte de finalul partidei. Zona a fost securizată, în urma intervenției pompierilor și a forțelor de ordine.

Citește și: Care este starea victimelor, în urma exploziilor de la Crevedia. Anunțul făcut de Ministerul Sănătății

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Intervenim în acest moment pe Bd. Energeticienilor din Sectorul 3 al Capitalei. Scăpări de gaze la un robinet de la o stație GPL. Se acționează pentru evacuarea populației pe o rază de 100 m pentru siguranța acesteia până la remedierea situației. Acționăm cu perdea de apă asupra buteliei. Intervin 5 autospeciale de stingere. Misiunea este în dinamică, revenim cu date ”, a transmis ISUBIF.

Alarma a fost dată prin apel al 112 care semnala scurgeri de gaze la o butelie de la o staţie GPL din zona Vitan-Bârzeşti din Sectorul 3, Bucureşti.

La faţa locului au intervenit mai multe echipaje de pompieri, iar aproximativ 50 de oameni au fost evacuaţi. 

Din primele informaţii staţia GPL fusese închisă în urmă cu trei zile pentru că era prea aproape de clădirile din zonă. 

Pericol de explozie la o stație GPL

Pericol de explozie la o stație GPL

[Sursa foto: Antena 3]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si