Potrivit primarului comunei Bisoca, Florin Stemate, 200 de familii sunt izolate in satul Plesesti, fara a exista o cale pentru a se ajunge la ei, in afara unei punti de lemn suspendate, pe care se poate circula foarte greu si doar pietonal.

De asemenea, din cauza ploilor abundente, terasamentul drumurilor satesti, comunale si drumul judetean au fost afectate.
Probleme din cauza ploilor abundente au aparut si in localitatea Manzalesti, unde viiturile au afectat partial o conducta de transport al apei potabile, alimentarea cu apa fiind sistata temporar pentru aproximativ 400 de familii.

"Echipele tehnice ale Companiei de Apa sunt pregatite sa intervina, cu toate materialele si mijloacele tehnice necesare, imediat dupa ce conditiile meteo-hidrografice o vor permite", se arata intr-o informare transmisa de Compania de Apa Buzau.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: UPDATE. Incendiu uriaș în Maramureș. Preşedintele Consiliului Județean: Focarele fumegânde sunt aproape de lichidare- antena3.ro

O alta situatie a fost inregistrata in zona Maruntisu, din orasul Patarlagele, unde au fost inundate captarile de apa, fapt ce a afectat temporar calitatea apei potabile.

"Eforturile operative ale Companiei de Apa S.A. Buzau se deruleaza in stransa legatura cu actiunile institutiilor din cadrul Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta", mai precizeaza reprezentantii Companiei de Apa.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si