Peter Imre a murit vineri seară, după o lungă luptă cu cancerul, într-o clinică din Capitală, potrivit Adevarul.ro.

Citeste si: Doi tineri de 18 ani au murit pe loc într-un accident

Cunoscutul om de afaceri Peter Imre era căsătorit cu Marina, fiica lui Teodor Meleşcanu. El avea un băiat dintr-o relație anterioară.

Imre fusese numit director general la Adevarul Holding în 2010.  

Cine era Peter Imre

Peter Imre şi-a început cariera profesională în anul 1985, la Hertz Rent-A-Car Budapesta. În perioada 1988-1993 a lucrat pentru Phillip Morris, ca şi consultant de marketing.

După această perioadă au urmat 5 ani în care Peter Imre a deţinut funcţii de conducere în cadrul Kraft Jacobs Suchard România şi Austria.

În anul 1998 Peter Imre a devenit directorul Corporate Phillips Morris România şi Bulgaria, funcţie în care a lucrat până în 2009.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

În 2010 Peter Imre a fost numit director general la Adevărul Holding. 

peter imre

Peter Imre a murit la doar 60 de ani

[Sursa foto: Facebook]

Peter Imre, la a doua luptă cu cancerul

Peter Imre s-a luptat prima dată cu cancerul pe când avea doar 19 ani. A reușit să învingă boala și chiar să devină tată deși i se spusese că nu poate avea copii.

„Tocmai fusesem diagnosticat cu o boală incurabilă, cancer, și mi se spusese că nu pot să am copii.

Și chiar atunci femeia aceasta mi-a spus că voi fi tată! Dumnezeu știe ce face și trebuie lăsat să facă ceea ce trebuie. Sigur că, de atunci, medicina a evoluat, boala nu a mai fost ceea ce părea să fie, dar atunci, părinții mei au rugat-o pe Lacrima să lase copilul, cu atât mai mult cu cât eu aveam doar 19 ani și mi se spunea că voi muri în câțiva ani”, a povestit Peter Imre revistei Tango.

Peter Imre, scandal cu Dinu Patriciu

Unul dintre momentele care l-au avut în centrul atenției publice pe Peter Imre a fost scandalul cu miliardarul Dinu Patriciu, pentru care a lucrat timp de mulți ani.

In octombrie 2013, Imre a dat un interviu pentru un ziar din Capitala, in care povestea din culisele relatiei pe care a avut-o cu fostul lui sef, Dinu Patriciu. Imre folosea termeni precum „miliardar de carton, „sarlatan” sau „a inselat oameni cu buna stiinta” 

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, despre boala cumplită cu care mama lui s-a confruntat. Ce spune antrenorul despre starea ei de sănătate? „Întotdeauna există riscul să reapară.”- kfetele.ro

Citeste si: Suma colosală încasată de România la EURO 2024. Care sunt echipele de club din România care vor primi bani de la UEFA- radioimpuls.ro

Scandalul dintre cei doi izbucnise insa cu mai multe luni inainte, cand Imre s-a plans ca Patriciu nu si-a onorat obligatiile financiare fata de el.

Scandalul a mers pana acolo incat Imre a venit cu executorii judectoresti pana la poarta lui Patriciu, pentru o datorie de 80.000 euro.

Relație de iubire cu actrița Corina Dănilă 

Corina Dănilă s-a iubit cu Peter Imre și a primit chiar o bijuterie, despre care se credea că ar fi fost un inel de logodnă. Afaceristul a susținut însă că a fost un simplu cadou și nu o cerere în căsătorie.

" Corinei Dănila i-am oferit nu un inel de logodnă, ci un inel- cadou cu ocazia lansării primului ei disc. Scopul nu era o cerere în căsătorie, chiar dacă acel cadou era un inel , a spus afaceristul, în urmă cu ani buni.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si