Nici nu ai spune ca e Mamaia, ba mai degraba Miami si ar fi o greseala de scriere a celor care au produs clipul de promovare pentru perla litoralului romanesc. Superb, si-au spus multi, dar cand?? Oamenii nu vor luxul de pe lume, ci lucruri de baza, care, in realitate, lipsesc cu desavarsire acum.

In realitate, acum, o uriasa intindere de nisip din statiunea Mamaia a fost inghitita de ape. Daca nu esti rezervist de armata, nici nu ai cum sa cobori aceste damburi desprinse parca din teatrele de razboi.

Turistii se pot juca de-a v-ati ascunselea sau de-a soldatii in transe, pe litoral. Facem si noi haz de necaz, pentru ca aceasta plaja refacuta cu bani europeni a fost complet distrusa de furtuna.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Nu aveti asigurare medicala? Fara o scara sau fara ajutorul altei persoane nu puteti cobora in transeele de la malul marii

Ce frumoase sunt hotelurile filmate in clip. Asa speram sa arate si in realitate, la vara. Pentru renovarea lor, insa, este multa munca. Promenada mai are putin si arata ca o groapa extinsa de gunoi in aceasta perioada.

Filmul de prezentare este frumos, ba chiar prea frumos, iar asta este marea problema, pentru ca asteptarile vor fi pe masura.

Insa pana vom visa la un litoral made in Ibiza trebuie sa facem un lucru de baza, cum ar fi sa strangem gunoaiele dintre aceste hoteluri.

Curatenie trebuie sa vina pe primul loc, spun oamenii.

„Sunt foarte multe gunoaie si vara sunt foarte multe gunoaie. Ar trebui luate niste masuri”, spune o tanara aflata la malul marii.

Mai ales ca mai sunt doar doua luni si se da startul petrecerilor la malul marii!

Speram ca autoritatile vor face in asa fel incat Mamaia sa arate chiar mai frumos decat in acest superb clip de prezentare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si