Dupa 24 de ore de ploi torentiale,  zone intregi din tara au fost acoperite de ape. In judete precum Buzau si Galati au cazut aproape o suta de litri de apa pe metru patrat.

In comuna Pechea, din judetul Galati, strazile au devenit impracticabile. Oamenii de aici se deplaseaza cum pot, urcati pe tractoare sau pe masini mari, pentru a putea trece prin lacurile de pe strazi.

Pana diseara este cod rosu de inundatii pe doua rauri din judetul Galati. Gara din oras a fost inchisa din cauza apei care a acoperit macazurile. Ore in sir au asteptat calatorii pe peroane, pana cand garniturile au reusit sa ajunga la destinatie.

Iasiul este sub avertizare de cod portocaliu de precipitatii. Dupa o noapte intreaga in care a plouat inconitnuu, mai multe strazi si bulevarde au fost acoperite de apa. In unele locuri, apa a depasit inaltimea rotilor.

In zonele de pe langa capitala, precum Popesti-Leordeni, numai soferii care aveau masini mari au avut curajul sa se aventureze pe strazi.

Nu doar afara a plouat cu galeata! Imagini surprinzatoare au fost surprinse in Bacau, acolo unde, la directia de Taxe si Impozite, clientii vin sa isi achite darile cu...umbrelele!

Apa s-a infiltrat prin crapaturile acoperisului, astfel ca in cladire ploua aproape ca afara.


Este cod portocaliu de ploi in 8 judete din Moldova iar cantitatile de apa care au curs pana acum sunt imense. Cel mai mult a plouat in Galati si Buzau, cu aproape o suta de litri pe metru patrat, Bucuresti, aproape 60 de litri si Bacau, cu aproape 80 de litri pe metru patrat.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: UPDATE. Incendiu uriaș în Maramureș. Preşedintele Consiliului Județean: Focarele fumegânde sunt aproape de lichidare- antena3.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si