Pluto iese din retrograd în Capricorn. Pluto părăsește aspectul retrograd în zodia Capricorn începând cu data de 8 octombrie 2022. Vor fi produse evenimente care vor ușura viețile zodiilor.

Pluto iese din retrograd începând cu 8 octombrie 2022 și își continuă mersul în zodia Capricorn

Pluto a fost retrograd în Capricorn începând cu sârșitul lunii aprilie. Timp de 5 luni, planeta a adus multe tensiuni pentru multe zodii.

Odată cu Luna Plină din Berbec și repunerea în mișcare directă vom avea parte de multe lucruri favorabile!

Cum se manifestă Pluto în Capricorn

Pluto reprezintă renașterea spirituală, moartea și învierea și energiile negative care se transformă în energii pozitive pentru nativii zodiacului. 

Citeste si: Lună Plină în zodia Berbec pe 9 Octombrie 2022. Cum impactează zodiile acest aspect astrologic

Aflat în zodia Capricornului, Pluto vine pe 8 octombrie să ne reamintească care este adevărata noastră identitate. Acesta va demonstra cine suntem cu adevărat, pentru că are puterea de a deschide noi viziuni asupra sufletului nostru.

Cum va fi următoarea perioadă pentru fiecare zodie

Berbec

Berbecii trebuie să facă anumite alegeri la serviciu. Sunt puși în poziția în care își pot găsi un nou loc de muncă.

Gândiți-vă bine ce vă doriți să faceți pe viitor.

Taur

În următoarea perioadă, taurii vor avea o perioadă destul de agitată. Motivul este orgoliul pe care îl au cu cei din jur. Lăsați de la voi și încercați să empatizați cu cei din jur. În acest fel, lucrurile vor decurge armonios.

Gemeni

Nativii Gemeni vor fi destul de supărați din cauza remarcilor făcute de către cei apropiați.

Învățați să fiți diplomați cu cei din jur, chiar dacă de multe ori anumite lucruri vă deranjează.

Rac

Racii vor avea parte de o perioadă armonioasă pe toate planurile. Vor fi înconjurați de mulți oameni deosebiți, de la care vor putea învăța foarte multe lucruri.

Leu

Leii au nevoie să învețe să își gestioneze banii mult mai bine. În ultima perioadă au făcut destul de multe cheltuieli suplimentare, iar perioada următoare, acest lucru va avea repercursiuni. Achiziționează ce este util pentru tine!

Fecioară

Nativii Fecioară își vor deschide inima.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Lună Plină în zodia Berbec pe 9 Octombrie 2022. Cum impactează zodiile acest aspect astrologic

În sfârșit își vor da voie să iubească din nou, să cunoască persoane pe care până acum le-au ignorat în totalitate.

Balanță

Balanțele întâlnesc o persoană de care se vor simți foarte atrași. Această persoană vă va face să zâmbiți din nou și să simțiți fluturași în stomac!

Scorpion

Scorpionii vor fi împliniți în sfârșit din punct de vedere sentimental. Cu toate acestea, în ciuda deschiderii și a empatiei de care dau dovadă, ei se frământă și se lasă acaparați de problemele sufletești.

Săgetător

Săgetătorii primesc o nouă ofertă de job pe care și-o doreau de foarte mult timp. Analizați bine situația în care sunteți și gândiți-vă ce este benefic pentru voi.

Capricorn

Capricornii sunt destul de confuzi în această perioadă. Trebuie să ia niște decizii care necesită timp de gândire îndelungat și care nu sunt deloc ușoare. Nu vă grăbiți să trageți concluzii pripite!

Vărsător

Vărsătorii fac pași importanți în relația actuală. Perioada imediat următoare vă ajută să vă apropiați și mai mult de partenerul vostru!

Pești

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Peștii vor avea o perioadă în care vor uita de griji. Vor învăța să fie mai relaxați și să nu se mai streseze pentru orice lucru minor.

Citeste si: Horoscop 5 octombrie 2022. O zi extrem de dificilă pentru unele zodii. Mare atenție!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si