Liberalii sunt de părere că sectorul 1 are probleme mult mai importante, probleme ce sunt ignorate de primar și de aparatul său administrativ.

„Cu şcolile complet nepregătite, bursele neplătite şi o criză a gunoaielor departe de a se fi încheiat, primarul Clotilde Armand a plecat în concediu trei săptămâni.”

Liberalii sunt de părere că PSD ar trebui să se abțină de la astfel de inițiative, după ani de abuzuri și incompetențe.

”A veni acum pe un cal alb, chipurile, cu aşa-zise comisii şi soluţii la probleme care trenează de ani de zile este doar o dovadă de ipocrizie.”

Într-un comunicat de presă al filialei PNL Sector 1, liberalii solicită o ședință pentru a găsi soluţii la problemele cu adevarat grave şi urgente, cea mai importantă dintre acestea este situaţia disperată a şcolilor din sectorul 1.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Deși mai sunt câteva săptămâni până la începerea noului an școlar, în unităţile de învăţământ din Sectorul 1 nu s-a derulat nicio lucrare de reparaţii sau reabilitări. 

Citeste si: Ludovic Orban îşi va depune candidatura pentru un nou mandat la șefia PNL

O altă problemă majoră o constituie plata burselor

Din informaţiile PNL Sector 1, deşi banii au fost alocaţi în buget, bursele nu au mai fost plătite din luna martie.

Rămâne de văzut cum va soluționa primarul Sectorului 1 problemele semnalate, după întoarcerea din concediu.

Citeste si: S-a instituit stare de alertă în Sectorul 1


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si