Ramona Badescu a dat verdictul pentru carnea pregatita la protap de maestri bucatari! Politicienii invitati la eveniment. Cum sa refuze o asa invitatie?

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a venit insotit, desigur, de frumoasa lui sotie. Nu a vorbit cu presa, dar a socializat tot timpul, ba chiar am putea spune ca, in anumite momente, a reusit sa acapareze discutiile! De notat este faptul ca a a dat costumul pe o tinuta lejera, camasa desfacuta la maneci, un pulover purtat in stil italiano vero si pantofi casual

O alta surpriza a fost aparitia lui Sebastian Vladescu, fostul ministru de Finante, despre care presa scria acum ceva ani: Nasul care a fugit cu fina, Irina Boureanu, prima sotie a lui Cristian Boureanu.
Acesta este o prezenta discreta si extrem de rara la evenimentele mondene, iar atunci cand isi face aparitia ii place sa stea mai retars. Ce am observat este ca nu renunta la costum oriunde isi face aparitia, chiar si la deschiderea unui restaurant.

Ramona Badescu a cantat si a dezmierdat protapul, doar, doar s-o face mai repede friptura.

Imbracata intr-o rochie scurta si plina de paiete, Ramona Badescu a fost sufletul petrecerii si chiar a fost cea care a gustat prima din vitelul la protap.

Si printre atatea personalitati l-am zarit si pe Alexandru Erbasu,

Si... Surpriza! "Craiul monden" de altadata a venit insotit de iubita lui Andra Iacob, cea care l-a cucerit iremediabil  pe afacerist.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Nouă avertizare de ploi torențiale în județe deja devastate de inundații. Zonele vizate de vreme severă. HARTĂ- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si