N-a fost atata siguranta si incredere pe apa de la atestarea orasului Timisoara incoace! Agentii locali care patruleaza, incepand de azi, pe raul Bega, sunt gata sa faca de rusine trupele Garzii de Coasta americane!

"Sunt in cabina salupei cu care patrulam pe canalul Bega cu o viteza de trei, patru noduri (7 kilometri/ora) pentru a observa malurile canalului"


"Avem ambarcatiunea Politiei Locale, unica in Romania. Motor de 70 de cai putere, dotata cu sirena, girofar si reflector de noapte foarte puternic"

"Lebede, hidrobiciclete deturnate. Nu stiu, nu imi imaginez ce urgenta ar putea sa fie. Poate macar o sa fie inca un punct de notorietate"

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Sindromul capului care explodează, boala misterioasă care afectează tot mai mulți oameni. Ce este și cum se manifestă- antena3.ro

O caruta de bani au investit autoritatile locale in ambarcatiunea de politie, iar edilii se lauda cu o idee unica in tara noastra.

"30 de mii de euro a fost investitia. Foarte mult. Banii puteau fi folositi in alta parte.

Bani aruncati pe apa Begai"

Politistii locali au o explicatie pentru patrularea… acvatica. Este extrem de utila mai ales pentru ca malurile Begai au fost reabilitate si trebuie ingrijite. Deocamdata agentii de la… Biroul Naval vegheaza luciul apei dupa-amiaza si noaptea in doua schimburi.

Dana Seracin, purtator de cuvant Politia Locala Timisoara

"Au fost de-a lungul timpului situatii in care unele persoane au deteriorat, au distrus aceste investitii facute din bani publici"

Banatenii s-au obisnuit deja cu misiunile… ciudate ale politistilor locali. In ultimii ani au pazit palmierii si panselutele din centrul orasului si au vegheat de la balconul Operei cu… binoclu. 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si