Reprezentanţii Poliţiei de Frontieră Vaslui au declarat că femeia de 56 ani era pasageră într-o maşină înmatriculată în Republica Moldova şi a fost reţinută de poliţişti în urma unei alerte lansate de autorităţile din Portugalia.

Lider al unei reţele de trafic de persoane, femeie de cetăţenie moldoveană a fost condamnată la şase ani de închisoare pentru corupţie pasivă, delapidare, complicitate la trecere şi şedere ilegală pe teritoriul Portugaliei, fals în înscrisuri oficiale şi uz de fals.



Autorităţile portugheze au stabilit faptul că femeia a fondat la Lisabona o asociaţie internaţională, prin intermediul căreia asigura invitaţii la diverse evenimente cetăţenilor moldoveni care doreau să ajungă şi să rămână pe teritoriul Portugaliei. Astfel, anchetatorii portughezi au stabilit că femeia era coordonatoarea unei reţele de trafic de migranţi, din care făceau parte 28 de persoane”, a declarat, luni, purtătorul de cuvânt al Poliţiei de Frontieră Vaslui, Irina Mirică.

Femeia de 56 de ani a fost preluată de Serviciul de Investigaţii Criminale Vaslui pentru a fi extrădată în Portugalia în vederea ispăşirii pedepsei de şase ani de închisoare.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si