Indivizii sunt doar "pestii" cei mici, spun anchetatorii. Pe liderii gruparii hotilor de lux, care s-ar fi imbogatit, din furturi, cu aproape doua milioane de euro, i-au scapat printre degete.   

Atacuri date la pont, fuga suspectilor, tot la pont. Surse din randul anchetatorilor spun ca cei din fruntea retelei, impreuna cu alti cativa hoti, au scapat la mustata de catuse! Cu putin timp inainte ca mascatii sa dea buzna in casele lor, un politist le-ar fi spus ca urmau sa fie

saltati. Asa se explica, probabil, de ce una dintre usi era lasata descuiata iar intr-un alt apartament luminile erau uitate aprinse.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: UPDATE. Incendiu uriaș în Maramureș. Preşedintele Consiliului Județean: Focarele fumegânde sunt aproape de lichidare- antena3.ro

Numai din casa unui pictor din Austria ar fi luat un milion doua sute de mii de euro, iar in tara, prada le-ar fi cazut sediile mai multro firme cunoscute, dar si cativa milionari din Timis. 

"A trebuit luni dimineata sa fac o plata si nu am mai avut din ce sa fac. S-a stiut cand am bani in casa. Nu erau banii de foarte mult timp in casa", spune una dintre victime.

Din vila barbatului, hotii au plecat cu sute de mii de euro. Deocamdata, la audieri au fost adusi doar doi suspecti.  In paralel, o ancheta a fost inceputa si in politie, ca sa se afle cine i-a anuntat pe liderii gruparii sa fuga inainte sa fie saltati. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si