Portarul echipei italiene Parma, Gianluigi Buffon și-a anunțat retragerea din lumea fotbalului pe contul personal de Twitter. Decizia vine după 28 de sezoane, peste 1100 de meciuri, 45 de trofee individuale și 30 de trofee cu echipele de club.

Aproape 30 de ani de cariera

Gianluigi Buffon și-a început cariera în lumea fotbalului în 1995, la data de 19 noiembrie, pentru echipa Parma, prima și ultima echipă din ceea ce reprezentat fotbalul pentru el.

În cariera sa, portarul Gialuigi Buffon a mai jucat pentru PSG și Juventus Torino.

Citește și: Fotbaliștii unui club din Argentina au fost atacați cu pistolul de fanii supărați ai echipei. "M-au lovit peste față de două ori"

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Parcursul portarului italian, în vârstă de doar 45 de ani, este spectaculos. Acesta are la activ peste 1100 de meciuri jucate în 28 de sezoane, timp în care a câștigat alături de echipele de club 30 de trofee, iar individual a obținut peste 45 de trofee.

Gianluigi Buffon și-a anunțat retragerea pe contul de Twitter. Postarea a stâns mii de comentarii și redistribuiri. Toți îl consideră pe Gianluigi Buffon o legendă a fotbalului.

Citește și: Kylian Mbappe, apărat de Anne Hidalgo, primarul Parisului. "Nu înțeleg nimic din ce se întâmplă. Ce joc face PSG?"

Citește și: Kylian Mbappe, apărat de Anne Hidalgo, primarul Parisului. "Nu înțeleg nimic din ce se întâmplă. Ce joc face PSG?"

"Asta este tot, oameni buni! Voi mi-aţi dat totul. Eu v-am dat totul. Am reuşit împreună", sunt cuvintele emoționante dedicate fanilor, prin care portarul și-a anunțat retragerea din a doua lui casă, fotbalul.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si