„Declarații șocante ale apropiaților tinerei de tinerii de 18 ani din Suceava, care s-a sinucis după ce ar fi avut o relație cu un șef din poliție! Prietenii spun că ofițerul ar fi abuzat-o fizic și psihic, deși știa că se lupta cu traumele din copilărie. Până la finalizarea anchetei, polițistul merge în continuare la muncă.

Avocații spun că, în funcție de probele strânse de procuror, ofițerul ar putea fi acuzat de încurajare la sinucidere. Vă avertizez, urmează imagini și informații care vă pot afecta emoțional.”, a spus Cosmin Cernat.

„Mi-a spus că e sfâșiată, că nu mai poate.”, a spus o prietenă de-a Ioanei.

Strigătele de ajutor ale Ioanei au rămas fără ecou. Prietenii povestesc că tânăra lupta cu depresia de ani buni. Suferea pentru că mama o părăsise, iar tatăl, care trebuia să o îngrijească, ar fi profitat de starea ei vulnerabilă.

„Mama ei au părăsit-o, tatăl ei a violat-o la 13 ani. Avea tot timpul gânduri negre, însă că nimeni nu a ajutat-o în sensul ăsta, nici măcar familia adoptivă... nu au căutat un psiholog care să o îndrume, care să ajute, eventual să-i dea o medicamentație.”,

a spus o prietenă de-a Ioanei.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Ultimul mesaj cutremurător lăsat de Ana-Maria, soția lui Gabriel Vasiliu de la „Puterea dragostei”, înainte să fie ucisă cu sânge rece! Cei care au cunoscut-o sunt în stare de șoc: „Doamne ferește”- wowbiz.ro

Citeste si: Dezvăluiri bombă! Ce s-a aflat despre contractul Antoniei cu Betano- antena3.ro

Tânăra ar fi avut mai multe tentative de automutilare. La 16 ani, șeful de post din Broșteni i-a devenit iubit, dar, de parcă n-ar fi fost de ajuns suferințele prin care tânăra trecuse, ofițerul ar fi profitat și el de ea. Ar fi bătut-o și maltratat-o, însă orbită de iubire, fata nu a găsit puterea să se despartă de el, ba chiar s-ar fi certat cu familia adoptivă și s-ar fi îndepărtat de prieteni.

„Ne povestea că o umilea în fața colegilor lui, ne spunea că îi făcea poze intime și mai apoi le arăta colegilor ca material de bârfă și batjocură. În ultima perioadă ne-a îndepărtat pe toți, pentru că se împăcase cu el. Eu am vorbit ultima oară cu ea în aprilie. Atunci mi-a spus că e sfâșiată, că nu mai poate, că familia adoptivă au dat-o afară din casă.”, a spus o prietenă de-a Ioanei.

Ioana a decis să se mute singură. A luat bacalaureatul cu notă mare și își găsise un loc de muncă, însă povara traumelor psihice a fost prea greu de dus. Necropsia a arătat că tânăra a avut mai multe tentative de suicid în ziua fatidică. Moartea fetei este anchetată de criminaliștii din Suceava, iar în paralel se fac verificări interne cu privire la polițist.

„Codul penal prevede o pedeapsă inclusiv pentru cei care înlesnesc sinuciderea, iar, la prima vedere, ceea ce s-a întâmplat cu această fată, mai ales că vorbim și despre un om al legii până la urmă, ar putea să nască premisele faptului că ea a fost cumva, între ghilimele, ajutată să se sinucidă.”, a spus avocatul Adrian Cuculis.

Citeste si: VIDEO Alin Oprea, despre durerea de a crește fără tată. Cât de tristă a fost copilăria artistului? „Eram mândru de rolul de tată care mi se dădea mie.”- kfetele.ro

Citeste si: Înalta Curte din Delhi solicită poziția NADA cu privire la pledoaria de contestare a suspendării luptătorului Bajrang Punia: "Conduită neglijentă și netransparentă"- radioimpuls.ro

Citeste si: O profesoară a fost dată afară pentru că s-a aflat că a fost prostituată și stripteuză. Acum a scris o carte despre asta- antena3.ro

În Broșteni, oamenii au numai cuvinte de laudă despre el.

„E un băiat foarte bun, nu pot să zic nimic despre el, respectuos, întotdeauna ne saluta. Nu pot să știu ce a fost în capul lor, decât ferească Dumnezeu pe oricine.”, a spus o localnică.

Pe perioada anchetei, polițistul de 35 de ani a fost destituit din funcția de conducere, însă merge la muncă la o altă secție din județ.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si