Așteptând la punctul de trecere a frontierei de pe partea ucraineană, Ableyeva a întâlnit un bărbat, de 38 de ani, din orașul ei natal, Kamianets-Podilskyi. Omul avea alături doi copii, un băiat și o fată.

Bărbatul i-a încredințat pe cei doi copii ai săi

Polițiștii de frontieră nu l-au lăsat să treacă. Ucraina le-a interzis tuturor bărbaților ucraineni cu vârste cuprinse între 18 și 60 de ani să plece, astfel încât aceștia să poată lupta pentru țara lor.

Citeste si: "Stop Putin". Protest în București pentru susținerea Ucrainei și oprirea războiului

Citeste si: Rusia, părăsită de ultimii aliați. Cea mai dură sancțiune economică împotriva Rusiei, acceptată de Ungaria, Italia

”Tatăl lor pur și simplu mi-a predat cei doi copii și a avut încredere în mine, dându-mi pașapoartele lor ca să-i iau cu mine”, a spus femeia în vârstă de 58 de ani, având în jurul gâtului în brațele băiatului pe care îl cunoștea de doar câteva ore, scrie Reuters

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Mama celor doi copii venea din Italia pentru a avea grijă de micuți. Bărbatul i-a dat unei femei străine numărul de mobil al mamei micuților și și-a luat rămas bun de la ei.

Femeia s-a ținut de promisiune și au trecut granița în siguranță

Ableyeva și-a lăsat în urmă cei doi copii adulți. Unul polițist, celălalt asistent medical, niciunul nu putea părăsi țara, conform decretului de mobilizare.

Citeste si: Escrocul de pe Tinder, varianta rusească. Mai mulți soldați ruși au fost depistați de tinerele din Ucraina cu ajutorul Tinder

Citeste si: Gigi Becali oferă sprijin refugiaților din Ucraina:: "Noi facem fotbal și lumea moare pe străzi?"

Pe partea maghiară, la Beregsurany, cei trei au așteptat, așezați pe o bancă lângă un cort amenajat pentru fluxul constant de refugiați care treceau peste graniță.

Mama micuților , în vârstă de 33 de ani, a ajuns și-a îmbrățișat fiul și s-a dus la fiica ei. Micuța era întinsă, epuizată și înfășurată într-o pătură roz, în spatele unei mașini.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si