Bărbatul care a șocat o lume întreagă este un dominican în vârstă de 47 de ani, ce a fost purtat în larg de o furtună în timp ce repara o ambarcațiune cu pânze.

„A fost greu, în unele momente mi-am pierdut speranţa”

Fără a cunoaște informații despre navigație, bărbatul era pierdut și dezorientat în largul mării. Deși a încercat de nenumărate ori să trimită semnale sau să apeleze la ajutor, nimic nu funcționa, deoarece nu exista semna. 

„Nu puteam face altceva decât să stau şi să aştept(...) 24 de zile departe de uscat, fără să vorbesc cu nimeni, fără să ştiu ce să fac sau unde mă aflu. A fost greu, în unele momente mi-am pierdut speranţa, m-am gândit la familia mea ”, a povestit el.

Citește și: Adrian Viorel a plecat de acasă și este de negăsit. Oamenii legii cer ajutorul pentru a-l găsi

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

„Nu aveam nimic de mâncare, doar o sticlă de ketchup, usturoi pudră şi nişte Maggi (cuburi de supă). Am amestecat totul cu apă pentru a supravieţui timp de 24 de zile ”, a povestit acesta. 

Ulterior, bărbatul a scris cuvântul „help” (ajutor) și a avut norocul ca într-o zi să îl observe pilotul unui avion ce zbura deasupra mării. 

„Pe 15 ianuarie, am văzut trecând un avion. Aveam o oglindă şi am început să trimit semnale cu reflexia soarelui, iar când l-am văzut trecând de două ori, am înţeles că mă văzuseră ”, a adăugat el.

Citește și: Sute de români au cumpărat cu 5.000 de euro case într-un oraș din Ungaria. Cum arată locuinţele

După ajutorul marinei columbiene, bărbatul a fost predat autorităţilor de imigrare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si