Considerat principalul candidat la “Balonul de Aur” in acest an, Luka Modrici are o poveste de viata desprinsa parca din filme.

Intr-un documentar filmat in 1989-90, postat recent pe Youtube, oamenii l-au cunoscut cu adevarat pe capitanul Croatiei la Campionatul Mondial din Rusia, echipa ajunsa in ultimul act al competitiei.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Citeste si: Franta a castigat Campionatul Mondial de fotbal 2018! Iata cele mai tari imagini de la finala din Moscova

Luka Modrici a fost oier! Cat de sarac a fost starul croat in copilarie!" A dat oile si lupii pe mingea de fotbal"

“Documentarul a fost filmat de regizorul Pavle Balenovic, care a vrut sa surprinda stilul de viata al familiilor de ciobani care traiesc intr-o zona impanzita de lupi, la cateva zeci de kilometri distanta fata de orasul Zadar.

Regizorul a vizitat atunci mai multe case si a stat de vorba cu oamenii. La un moment dat, in film apare si familia Modrici, "oameni simpli si cu mult bun simt", iar camera il surprinde si pe Luka, un baietel de numai cinci ani invatat de mic cu munca.
 

La scurt timp dupa filmarea acestui documentar, in Iugoslavia a inceput razboiul, iar familia Modrici a fost nevoita sa fuga de acasa, inainte ca satul sa fie distrus.

Bunicul lui Luka Modrici a fost executat. Familia a fugit intr-un orasel departe de campul de razboi si s-a cazat la un hotel. Acolo, Luka a inceput o viata noua. A dat oile si lupii pe mingea de fotbal, iar primele meciuri le-a jucat in parcarea acelui hotel.
 

Documentarul lui Pavle Balenovic despre lupi si oamenii care traiesc printre ei, filmat in 1990, a fost cumparat acum de BBC”, a scris site-ul sport.ro!

Ar mai fi de specificat faptul ca imaginile cu Luka Modrici printre oi, la stana, sunt, in aceste momente, virale pe net, iar satul in care starul Croatiei si al lui Real Madrid, si-a petrecut primii cinci ani din viata i-a preluat numele fotbalistului.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si