Casatoriti de-un an, Ionut si Oana, urmau sa fie, acasa, nasi. Isi anuntasera doar finii ca sunt pe drum! 

"Ultima oara mi-au spus ca au intarziere si ca a venit intr-un final si s-au urcat in microbuz. I-am intrebat pe ce locuri s-au urcat si mi-au spus ca sunt la jumatatea microbuzului"

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Au pierit impreuna in microbuzul unei firme de transport din Satu Mare care ar fi trebuit sa ii aduca acasa intregi. Langa Viena, soferul a lovit un parapet si au ajuns cu totii in pilonul unui pod. Din opt romani, doar 3 au supravietuit!

Oana si Ionut erau de doi ani, la lucru, in Germania. Ea lucra ca asistenta la un spital, iar el in constructii. Sarbatorisera, recent, ziua lui de nastere si sperau ca acasa s-o tina tot intr-o petrecere.

Anchetatorii din Austria incearca sa afle daca nu cumva soferul a adormit la volan. Pana vor afla cu certitudine ce s-a intamplat cu ai lor, acasa, in Olt, rudele se pregatesc de inmormantare.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si