Dupa cum se stie, biserica nu oficiaza, imediat dupa Paste, ceremonii de comemorare la mormintele celor plecati dintre noi, motiv pentru care parastasul artistei va avea loc abia zilele acestea.

Dupa cum se anunta, comemorarea regretatei Ileana Ciuculete va fi un eveniment grandios, atat prin numarul persoanelor care sunt asteptate sa participe la el, cat si al desfasurarii propriu-zise.

“Va incepe la biserica unde a fost ea depusa (n.r:

la inmormantare), dupa aceea se va face o slujba si apoi vom merge la cimitir. Ulterior, de acolo se va pleca in comuna Rosu, unde va fi parastasul la biserica, la Parintele Ciuca”, a declarat Elena Merisoreanu, buna prietena a Ilenei Ciuculete si persoana apropiata familiei regretatei artiste.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Avand in vedere impactul cutremurator produs de disparitia Ilenei Ciuculete, se prefigureaza ca la parastasul sau de 40 de zile, vor fi prezente mai multe persoane ca la inmormantarea sa. 

De altfel, Cornel Gales a marturisit ca la parastasul de 40 de zile va da si multe din lucrurile artistei.

"O sa-i dau toate lucrurile. Am dat multe din ele, dar am constatat acum ca avea foarte multe, dulapuri intregi de haine. Pe toate le voi da celor care au iubit-o", a marturisit Gales.

“O sa fie o zi mai grea ca la inmormantare si destul de trista ca o sa vina multa lume. Stiti, se zice ca dupa 40 de zile sufletul se ridica si nu mai e pe pamant.

El (n.r: Cornel Gales, sotul Ilenei Ciuculete) mi-a spus ca o simte foarte, foarte aproape. El astazi a iesit pentru prima data la televizor. Ati vazut, Cornel era distrus si a slabit enorm de mult. Sa ii dea Dumnezeu putere sa treaca peste pierderea grea, iar pee a sa o odihneasca Dumnezeu in pace!”, a declarat Elena Merisoreanu. 
 

Wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si