Până pe 15 noiembrie, autoritățile din Brașov vor ca pârtiile de schi să fie pregătite pentru iubitorii sporturilor de iarnă. Pentru ca acest lucru să fie posibil, au fost montat 34 de tunuri de zăpadă mobile și alte 12 tunuri fixe, iar instalațiile de transport pe cablu sunt verificate pentru ca totul să funcționeze în parametri normali.

Tarifele vor fi mai mari

Intenția noastră este să păstrăm Poiana competitive.

Este cea mai faină stațiune de schi din România ”, spune Allen Coliban, primarul municipiului Brașov.

Citeste si: VIDEO- Când se dă drumul la căldură în 2022? Termoenergetica tocmai a făcut anunțul mult așteptat

Scumpirile vor fi și ele la ordinea zilei, din cauza facturilor uriașe la curent și gaze. 

Cât costă o vacanță de Crăciun în 2022. O persoană trebuie să achite între 200 și 300 de lei pe noapte

Cât costă vacanța de Crăciun 2022. Cum sezonul vacanțelor de vară tocmai ce s-a încheiat, românii au început să se intereseze de vacanța de Crăciun.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Administratorii de hoteluri, pensiuni și cabane au dat startul ofertelor pentru vacanța de iarnă. Iată cât trebuie să scoți din buzunar dacă vrei să îți petreci  Crăciunul  într-o stațiune turistică de la noi din țară!

Cererile de rezervări pentru vacanța de Crăciun au început să apară, iar administratorii fac oferte care mai de care mai „accesibile”. Valul de scumpiri din România a afectat populația țării, dar cu toate acestea oamenii solicită oferte pentru vacanța de iarnă.

Citeste si: Ora de iarnă 2022: Când se schimbă ora? Ce se întâmplă din 2023

Pe singurul site unde prețurile apar fără comision, în majoritatea zonelor turistice din România, sumele se încadrează între 200-300 de ron/noapte pentru o persoană.

Asta fără serviciile de luare a mesei și fără facilitatea ciubărului inclusă.

 

Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si