Acum, compania pare sa pregateasca terenul pentru infrastrucura si sa realizeze programe sotfware pentru a crea un astfel de produs. Faptul ca nu exista suficiente statii de incarcare si orele risipite pentru incacrarea masinilor, ar putea fi oportunitatile pentru Apple, relateaza Daily Mail.

Compania nu a facut niciun anunt public despre intentia sa de a cintra pe aceasta piata, insa potrivit unor surse auto, compania studiaza masinile electrice.

Apple lupta pentru cresterea numarului statiilor de incarcare a masinilor electrice, in timp ce alte surse au declarat ca Apple se concentreaza pe crearea unei masini.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Este neclar daca Apple va vrea sa detina propria tehnologie, precum Tesla Motors, sau sa realizeze un design compatibil cu mai multe companii producatoare de masini electrice de pe piata.

Statiile de incarcare ale masinilor electrice sunt produse, intalate si intretinute de numeroase companii, printre care ChargePoint, ClipperCreek sau General Electric Siemens, dar si Delta Electronics. Acestea au refuzat sa comenteze daca au vreo colaborare cu Apple.

Compania a angajat cel putin patru specialisti in acest domeniu, inclusiv pe fostul angajat Ronan O Braonain, de la BMW.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si