Prim-ministrul ungar Viktor Orban a declarat vineri la postul public de radio de la Budapesta că fiecare săptămână "ne apropie mai mult de război", potrivit presei internaționale.

Citește și: "Noul Nostradamus” a prezis data exactă în care va începe al Treilea Război Mondial. "Este mai aproape decât își imaginează oamenii"

Liderul maghiar a avertizat că, prin finanţarea atacurilor ucrainene pe teritoriul rus, Europa "ar putea aduce forţele ruse mai aproape", relatează agenția MTI.

Mesajul lui Orban anti-NATO

Planurile NATO de a se implica mai mult în războiul din Ucraina sunt ca un pompier care încearcă să stingă un incendiu cu un aruncător de flăcări, a declarat vineri premierul ungar Viktor Orban.

Potrivit Reuters, Viktor Orban, care a cultivat relații cu Moscova, a fost în dezacord cu națiunile occidentale în ceea ce privește sprijinul acordat Ucrainei după invazia pe scară largă a Rusiei în urmă cu mai bine de doi ani.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

"NATO se apropie tot mai mult de război” în fiecare săptămână, a spus Orban, în timp ce miniștrii de externe ai alianței se întâlneau la Praga pentru a discuta despre ajutorul militar acordat Ucrainei.

Prim-ministrul ungar Viktor Orban

Prim-ministrul ungar Viktor Orban, alături de sustinatorii sai

[Sursa foto: Facebook]

Viktor Orban îl susține și pe Donald Trump, găsit vinovat de un tribunal penal din Statele Unite.

"În calitate de preşedinte, el a pus întotdeauna America pe primul loc, a impus respect în întreaga lume şi a folosit acest respect pentru a construi pacea", a scris Orbán pe Twitter/X, adăugând, după cum a declarat şi Trump joi, după aflarea verdictului, că poporul american "îşi va da verdictul în noiembrie".


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si