Update 01.05: Administratia prezidentiala nu a dezvaluit unde se afla presedintele turc, insa a precizat ca este intr-o locatie sigura, informeaza AP.

Update 00.55: Germania i-a refuzat dreptul de a ateriza preşedintelui turc Recep Tayyip Erdogan, relatează MSNBC.

Update 00.50: Preşedintele turc Recep Tayyip Erdogan încearcă să obţină azil în Germania, după ce i s-a refuzat aterizarea la Istanbul, au anunţat oficiali din Departamentul american al Apărării, informeaza News.ro.

El a dat o declaraţie prin FaceTime, pe telefonul prezentatorului CNN Turk, în care a îndemnat populaţia să iasă pe străzi.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Armata turcă a anunţat că impune legea marţială în ţară, a preluat controlul asupra televiziunii de stat TRT şi a anunţat restricţii de circulaţie.

Între timp, oamenii au început să îşi facă provizii de apă şi alimente de bază, pentru că se aşteaptă la penurii în perioada următoare.

Armata turcă a anunţat că a preluat controlul asupra ţării, după ce premierul Binali Yildirim a declarat vineri seara că o facţiune militară este implicată într-o lovitură de stat.

Militarii au invocat regimul tot mai dictatorial şi ameninţarea teroristă.

Premierul Binali Yildirim a îndemnat la calm şi a afirmat că forţele de securitate fac ceea ce este necesar pentru a rezolva situaţia.

 

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si