Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: O femeie a mâncat cenușa soțului mort când a aflat că acesta a înșelat-o toată viața. A scris și o carte despre asta- antena3.ro

Citeste si: Cine este șoferul care a gonit pe contrasens pe Autostrada A7. A primit o amendă usturătoare şi a rămas fără permis- wowbiz.ro

Imaginile, care au facut inconjurul planetei, au fost surprinse in America Latina. Un catel, ce tocmai fusese lovit de o masina, zace pe marginea soselei. Are, probabil, piciorusele rupte, pentru ca nu se poate misca deloc. Un barbat, care il observa, se opreste langa el si il scoate din sant. Ii leaga botul, ca o masura de precautie, si incearca sa vada ce are. In tot acest timp celalalt necuvantator nu vrea sub niciun chip sa isi paraseasca prietenul.

Cand isi da seama ca nu il poate ajuta, barbatul ridica animalul, pentru a-l duce la un cabinet veterinar. Incredibil, dar celalalt catel nu vrea sa se desparta de el. Se ridica in doua labute si incearca, exact ca un om, sa isi imbratiseze prietenul ranit. Il urmeaza apoi, credincios, pana la camioneta salvatorului. Ei bine, nici acum nu il abandoneaza.

Cand realizeaza ca patrupedul nu se va da batut, barbatul, si colegul sau din camioneta, opresc utilitara. Coboara si il iau in brate, pentru a-l urca in bena. Fericit, catelul pare sa-I spuna camaradului ranit ca totul va fi bine si ca ii va fi alaturi pana in ultima clipa.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si