Cântăreața  Theo Rose l-a născut, miercuri, în jurul orei 8:00, pe băiețelul său, Sasha Ioan. Astăzi, Theo Rose a postat primele fotografii cu bebelușul, alături de un mesaj emoționant. 

”Să va bucure Dumnezeu la fel cum ne-a bucurat și pe noi”

”Mulțumesc tuturor pentru gânduri și mesaje! Să va bucure Dumnezeu la fel cum ne-a bucurat și pe noi să vedem câți oameni ne sunt alături! Pe scurt, deși va urma și mai pe larg când ne liniștim și adaptăm mai bine, a fost o naștere ok, deloc mai cu moț decât alte nașteri.

A fost o naștere prin cezariană în cele din urmă, deși am fost mai îngrozită de operație decât de nașterea naturală, am avut încredere în dna. Dr Coravu care mi-a inspirat siguranță și liniște pe tot parcursul sarcinii și a avut dreptate. A fost o operație pe care am parcurs-o liniștit, fără panică sau frică și le mulțumesc tuturor doamnelor asistente și doamnelor dr. care au luat parte la nașterea noastră”, a transmis artista.

Citește și: Theo Rose a anunțat când urmează să nască. Ce a declarat artista după ultima vizită la medic

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

”Până și refacerea se întâmplă frumos, cu foarte puțină durere momentan. Sasha a reușit din prima să mănânce de la san, a știut ce are de făcut. E frumușel tare, zdravăn, 3 800g și 54 cm. Dumnezeu știe cum a stat bietul copil în garsonieră confort 2 pe care i-am putut-o eu oferi, dar îi mulțumim că ne-a ascultat rugăciunile și e sănătos. În sfârșit am înțeles și noi cum se simte bucuria asta de părinți.

Va mulțumesc pentru tot ce ați împărtășit cu mine în timpul sarcinii. M-ați ajutat să înțeleg că ce trăiesc și gândesc e cât se poate de normal. Despre Anghel vreau să spun doar că e o mare binecuvântare în viața mea iar Sasha e foarte norocos că s-a născut din așa un om minunat. Dumnezeu să-l țină sănătos! Și pe noi toți”, a mai spus Theo Rose într-o postare făcută pe rețelele de socializare.

Citește și: Tensiuni între Jador și iubita lui, în fața lumii! Și-a „certat” iubita, după ce s-a urcat la volanul mașinii sale: „Intri în perete”

Ieri, 14 iunie, când bebelușul a venit pe lume, Theo Rose și-a anunțat fanii printr-un mesaj.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

”E aici! Îl țin în brațe. E superb! Mulțumesc tuturor pentru grijă. Mă refac puțin și vă povestesc. Doamne ajută”, a scris artista într-un story postat pe Instagram, la doar câteva ore după ce a născut.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si