Sunt imagini care iti dau fiori reci. De ce in fiecare iarna drumurile se tranforma in adevarate patinoare? De ce ne prefacem mereu ca iarna este un anotimp care ne ia prin surprindere? Acesti oameni ar fi trebuit sa se bucure de vacanta. Dar viata le este pusa in pericol. Masinile aluneca pe sosea, se ciocnesc si numai o minune face ca soferii sa scape cu bine din testul zapezii.

Asa arata iarna romaneasca...

Un alt sofer incearca sa urce o panta. Drumul este insa inghetat. Masina o ia la vale. Norocul face ca de pe constrasens sa nu mai apara o alta masina. Altfel numai Dumnezeu stie ce s-ar fi intamplat.

In Sinaia, o statiune montana care ar trebui sa isi astepte turistii in cele mai bune conditii, traficul este un adevarat iad. Politistii incearca si ei, cum pot, sa dirijeze un haos. 8 masini au fost implicate intr-un carambol. Oamenii au filmat tot si au postat imaginile pe internet. Poate le vor vedea si cei care sunt responsabili cu siguranta noastra pe drumurile patriei!

"Poti sa iei masina si sa te duci la Furnica sa ii iei si pe ai mei? Pentru ca eu sunt busit intr-un carambol in care s-au busit mai multe masini"

Neputinciosi in fata nepasarii celor care ar trebui sa ne curete drumurile, bietii oameni isi varsa oful la televizor.


Stim de cateva zile ca este cod galben de ninsori viscol. Stim ca trebuie sa ne pregatim. Dar...o facem romaneste! Cu un om urcat in remorca si cu o lopata! Asa se face deszapezire la noi, in anul de gratie 2016!

Ce ar trebui oare sa facem pentru ca Romania sa devina o tara ca afara?

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si