Radu și-a dorit mult să formeze un cuplu cu Kinga, însă ceilalți concurenți sunt de părere că aceștia s-au grăbit.

Radu și Kinga și-au spus „adio”

Radu și Kinga au format repede un cuplu, iar acum par să meargă pe drumuri diferite. Radu a susținut în nenumărate rânduri că iubita sa ține cont mai mult de părerea susținătorilor, decât de ce simte el.

Citeste si: O prezentatoare TV a pus ochii pe Sorin Rus, concurentul de la "Casa Iubirii". "Da, îmi place de el. Poate îmi găsesc jumătatea"  

La rândul ei, Kinga susține că Radu este fals și că sentimentele lui nu sunt reale. Ce este surprinzător este faptul că, Kinga a lansat o serie de acuzații din partea băieților.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Blondina nu a vrut să le dezvăluie identitatea, dar ea susține că mai mulți băieți îl consideră pe Radu că este fals.

Cine este Radu Nițu de la Casa Iubirii

Marian Radu Nițu, este din Slobozia, Ialomița.

Concurentul de la Casa iubirii lucrează ca vânzător la un pet shop. Visul lui cel mai mare, pe plan profesional, este să ajungă celebru și să joace în filme.

Citeste si: VIDEO- Astazi, la 22:30, Marea Premiera a quiz show-ului “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”! Cinci concurenti sunt gata sa gaseasca solutiile definitiilor oferite de prezentatorul emisiunii “Conteaza doar ce ai in cap!”

Deși, spune el, nu a fost foarte norocos în viața sentimentală, speră ca emisiunea să-l ajute să descopere adevărata dragoste.

„Sunt Radu, am 25 de ani și mă consider carismatic. Visez să fiu celebru, să joc în filme. Viața nu a ținut cu mine până acum pe partea asta amoroasă, însă sper ca în Casa iubirii să-mi pot găsi fericirea.

Nu am mari defecte și știu să ies în evidență prin lucruri mărunte: un gest, o glumă, un zâmbet. Eu spun că am toate șansele să îndrăgostesc pe cineva și să mă îndrăgostesc',  a spus Radu Nițu de la Casa iubirii în filmulețul de prezentare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si