Bogdan și Mihaela s-au căsătorit în 1988, dar au divorțat repede, după ce actuala vedetă tv și-a înșelat partenerul de viață. Cei doi au divorțat după doar doi ani de mariaj, la începutul anilor '90, din cauze pe care Bogdan le-a explicat pe larg în presa tabloidă.  "Se împrietenise la facultate cu Brânduşa Novac. A intrat în trupa ei de dans sportiv, de la Casa de Cultură a Studenţilor.

De atunci au început adevăratele probleme.   Venea târziu acasă, apoi a început să lipsească nopţile...Aveam tot mai multe semnale că-mi ascunde ceva. Apoi, din păcate, am avut confirmarea. Când am venit într-o zi acasă, pe neaşteptate, am prins-o în pat cu un dansator, Laurenţiu, coleg cu ea de trupă",   a povestit Bogdan Rădulescu acum mai bine de un deceniu

Primul soț al Mihaelei Rădulescu a terminat ANEFS, dar și-a făcut un nume într-o firmă de transport VIP-uri 

Primul soț al Mihaelei, de la care diva de la Monaco a păstrat și numele de familie, ea fiind născută Țiganu, a recunoscut și faptul că pe finalul scurtei relații, imediat după Revoluția din 1989, MIhaela nici nu mai dădea pe acasă, așa că divorțul a venit oarecum logic. 

Rădulescu
Bogdan Rădulescu este azi om de afaceri

Citeste si: Fostul iubit al Mihaelei Rădulescu a dat faliment cu o firmă și a intrat în atenția Fiscului! Dan Chișu a fost dat în judecată pentru recuperarea datoriilor!

Devenit om de afaceri, deși a absolvit ANEFS, Bogdan Rădulescu a împlinit 53 de ani și este partener la o firmă de transport destinată VIP-urilor, care poate asigura deplasarea vedetelor pe uscat, apă și în aer, în condiții de 5 stele. Dacă Mihaela (în prezent iubita lui Felix Baumgartner) are un copil, pe Ayan, din căsnicia eșuată cu milionarul Elan Schwartzenberg, Bogdan nu are copii, deși este implicat de ceva timp într-o relație amoroasă stabilă.  

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

 

 

 

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si