Individul este acuzat de o fapta cruda. Anchetatorii spun ca au dovezi clare ca el a ucis-o fara mila pe Tatiana Tudor, o contabila din Ploiesti.

Cei care il cunosc in contureaza un profil malefic. Fara un loc de munca, individul isi pierdea vremea pe retelele de socializare, ademenind femeile. Una dintre cele care i-au cazut in plasa a fost chiar victima.

„Stiu ca era pe facebook, tot timpul numai in relatii cu fel de fel de domnisoare, doamne, le spunea tot felul de minciuni, el era foarte foarte ipocrit”, povesteste un

apropiat al tanarului.

Mama a doi copii, dar cu o relatie, care probabil nu mai mergea, ploiesteanca ar fi acceptat o intalnire cu el. Se intampla in acest loc, unde, spun anchetatorii, barbatul i-ar fi cerut sa sa intretina relatii intime. Refuzul ei i-ar fi adus sfarsitul brutal.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: UPDATE. Incendiu uriaș în Maramureș. Preşedintele Consiliului Județean: Focarele fumegânde sunt aproape de lichidare- antena3.ro

Imediat dupa atacul atroce, individul si-ar fi abandonat victima si ar fi plecat la mare, cu o prietena. De altfel, de acolo a si fost saltat de politisti. Vecinii si unele rude il apara si spun ca nu el e criminalul sangeros.

„El e genul de om, asa il cunosc eu, care daca vedea sange, fugea. Cand a fost mic s-a taiat la un picior si, in momentul in care a vazut sangele sarind, a lesinat”, povesteste o ruda.

Nici vecinilor nu le vine a crede:”Era cuminte. Nu cred asa ceva”.

Nu la fel spun si procurorii.

„S-a dispus punerea in miscare a actiunii penale fata de inculpat pentru savarsirea infractiunii de omor, stabilindu-se ca acesta este autorul crimei din data de 4 august 2016”, a declarat Floretina Ilioiu, purtator de cuvant al Parchetului de pe langa Tribunalul Prahova.

Suspectul nu si-a recunoscut fapta, ci doar ca o cunostea pe femeie de pe Internet. Daca va fi gasit vinovat, risca 25 de ani de inchisoare pentru omor deosebit de grav.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si