Regele Harald al V-lea al Norvegiei i-a felicitat pe cei doi, spunând că este bucuros să-l primească pe Durek Verrett în familia sa.

Prințesa a renunțat anul trecut la îndatoririle regale pentru a conduce afacerea de medicină alternativă pe care o împarte cu logodnicul ei.

Citește și: VIDEO. Două „cadavre extraterestre” dezvăluite în Congresul Mexicului. „Aceste specimene nu fac parte din evoluția noastră terestră”

Durek Verrett este cunoscut pentru promovarea practicilor medicale neacceptate de medicina clasică.

Prințesa Norvegiei "poate să comunice cu îngerii"

Viitorul soț al prințesei a sugerat că cancerul este o alegere și a vândut medalioane online despre care se spune că previne Covid-19.

Nici prințesa Martha Louise nu este departe de viziunea logodnicului ei, femeia susținând că este capabilă să comunice cu îngerii.

Prințesa Martha Loiuse și Derek și-au anunțat logodna în iunie 2022 și au primit binecuvântarea regelui.

Cuplul nonconformist, binecuvântat de regele Norvegiei

„Suntem încântați că Durek Verrett se alătură familiei și așteptăm cu nerăbdare să sărbătorim ziua cea mare alături de ei”, au declarat regele și regina Norvegiei într-o declarație publicată miercuri.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

„Le dorim lui Martha și Durek toate cele bune.”

Nunta va avea loc în pitorescul oraș norvegian Geiranger, pe malul unui fiord desemnat Patrimoniu Mondial Unesco.

Prințesa Martha Louise a Norvegiei și șamanul Durek Verrett

Prințesa Martha Louise a Norvegiei și șamanul Durek Verrett

[Sursa foto: Twitter]

"Suntem incredibil de fericiți să putem sărbători dragostea noastră în împrejurimile frumoase ale lui Geiranger.

Înseamnă foarte mult pentru noi să ne adunăm pe cei dragi într-un loc atât de bogat în istorie și natură spectaculoasă", a transmis cuplul.

Durek Verrett se va muta în Norvegia și se va alătura familiei regale fără a deține un titlu, a informat postul de stat norvegian NRK.

Cine este gurul de la Hollywood, "șamanul de a șasea generație"

Gurul de la Hollywood, care se descrie ca fiind un „Șaman a șasea generație” – a susținut că a înviat din morți și că a prezis atacurile din 11 septembrie din Statele Unite cu doi ani înainte ca acestea să aibă loc.

Durek Verrett, care este afro-american, a recunoscut că convingerile sale pot fi incomode pentru unii și a susținut că toate criticile cu care se confruntă se datorează rasismului.

Durek Verrett

Durek Verrett ar fi prezis atentatul din 11 septembrie 2001

[Sursa foto: Twitter]

Citeste si: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul Melissei, fiica lui Alin Oprea, pentru tatăl ei. Larisa Oprea abia acum l-a făcut public printre lacrimi: "Dacă o data în viața ta spuneai adevărul..."- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Între timp, prințesa Martha Louise a atras controverse în Norvegia de zeci de ani pentru implicarea ei în tratamente alternative, inclusiv înființarea unei școli care își propunea să ajute oamenii „să intre în contact cu îngerii lor”.

Ea a spus că este „conștientă de importanța cunoștințelor bazate pe cercetare”, dar că e convinsă că medicina alternativă poate fi „un ajutor important pentru a ajuta medicina convențională”.

Prințesa în vârstă de 52 a fost căsătorită anterior cu scriitorul Ari Behn. Ei au divorțat în 2017, iar Behn- care a vorbit de mai multe ori despre suferința din depresie- s-a sinucis în ziua de Crăciun 2019.

Prințesa Martha Louise este copilul cel mai mare al regelui Harald. Fratele ei mai mic, Prințul Moștenitor Haakon, îi va succeda tatălui său ca rege.

Prințesa Norvegiei


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si