Close sidebar
Close sidebar

Probleme de sănătate pentru Vladimir Putin. Liderul de la Kremlin ar fi înconjurat de doctori: ”Face băi în extract din coarne de cerb”

Liderul de la Moscova, Vladimir Putin, ar fi permanent înconjurat de doctori, inclusiv de un specialist în cancer tiroidian, relatează site-ul de investigații rus Project citat vineri de Kyiv Independent.

Diana Bostan,

Vladimir Putin

[Sursa foto: Kremlin.eu]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Este cunoscut faptul că Vladimir Putin călătorește însoțit de doctori. Liderul rus și-a exprimat adesea interesul pentru medicina alternativă. 

Citeste si: "Germania nu se va lăsa șantajată de Putin". Anunţul momentul la nivel european

Probleme de sănătate pentru Vladimir Putin

Vladimir Putin este un împătimit al sportului, fiind maestru la judo (titlurile i-au fost retrase și a fost suspendat din toate funcțiile deținute la Federația Internațională de Judo imediat după invadarea Ucrainei), Putin a pozat în ipostaza ”masculului alfa”.

Citeste si: Declarații neașteptate făcute de Serviciile de informații britanice și americane: „Comandanților militari ruși le este frică să-i spună lui Putin adevărul”

Citeste si: Dan Negru a anunțat moartea celui care i-a fost „tată” în viața profesională. Dodo Munteanu a fost șeful lui la Radio Televiziunea Română în anii '90- kanald.ro

Citeste si: Iancu a reacționat, când a aflat că Beni vrea să meargă la nunta lui: „Nu poate veni oricum”- wowbiz.ro

Citeste si: Misterul unei crime de acum 50 de ani a fost rezolvat. Ucigașul a fost găsit, dar nu a mai putut fi arestat- antena3.ro

Recent, aliatul său din Belarus Aleksander  Lukașenko susținea că Putin este complet sănătos  și la cap și la trup, ba chiar ar fi în mare formă.

Lukașenko a comentat chiar că Putin ”ne va îngropa pe toți”.

Liderul de la Kremlin este supus controalelor medicale regulate, însă publicul nu are acces la raportul medical, mesajul oficial fiind acela că președintele este sănătos tun.

Liderul de la Kremlin face băi în esență de coarne de cerb

Vladimir Putin și-a exprimat adesea interesul pentru medicina alternativă, inclusiv pentru leacuri care se bazează pe sacrificarea unor animale.

Este cazul băilor în esență din coarne de cerb, relatează sursa citată.

Citeste si: Zelenski a transmis că a demis doi generali ucraineni. Acești „trădători” erau oficiali din serviciile de securitate

”Putin iubește animalele, dar de dragul sănătății sale este gata să se supună unor proceduri care presupun torturarea animalelor și care sunt îndoielnice din punct de vedere medical”, notează The Project.

Primăvara, coarnele cerbilor din Munții Altai cresc cu rapiditate, câțiva centrimetri zilnic. Este momentul în care osatura nu este încă dezvoltată, coarnele fiind moi și pline de sânge. Astfel se extrage esența care se consideră că ar avea efecte terapeutice. O întreagă industire a fost dezvoltată astfel pentru producerea acestui extract, mai scrie The Project.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI