Vremea se va menține călduroasă, iar vântul va sufla slab, până la moderat. Temperaturile maxime vor fi curpinse în intervalul 1...9 grade Celsius, în timp ce minimele între -4...5 grade Celsius.

Prognoza meteo în principalele zone din țară

Vremea va fi caldă, în Oltenia cu o medie regională a maximelor de 7...9 grade Celsius. Regimul termic nocturn nu va avea variații semnificative, astfel minimele vor fi cuprinse în medie între -1 și 1 grad.

În Muntenia, vremea va fi caldă, cu o medie regională a maximelor de 7...8 grade Celsius. Regimul termic nocturn nu va avea variații semnificative, astfel minimele vor fi cuprinse în medie între -2 și 2 grade.

În Banat, vremea va deveni deosebit de caldă pentru această perioadă astfel încât media regională a temperaturilor maxime va crește, de la 6 grade la început, până la aproximativ 8 grade.

Vremea în Crișana va fi deosebit de caldă pentru această perioadă, iar media temperaturilor maxime se va situa în jurul valorii de 8 grade.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și-a lăsat tatăl și a plecat din România, dar nu s-a întors nici la Monica Gabor. Unde se află în aceste momente fiica lui Irinel Columbeanu?!- wowbiz.ro

În Maramureș, vremea va fi relativ caldă pentru această dată la începutul și sfârșitul intervalului de prognoză, când vor fi temperaturi maxime în jurul a 4 grade, în medie, dar va deveni deosebit de caldă pentru această perioadă, începând cu data de 16 decembrie.

Citeste si: Curs valutar, azi 16 decembrie 2020. Noua valoare a banilor

Vremea în București

În Capitală cerul va fi mai mult înnorat, pe întreaga durată a zilei de azi. Maximele anunțate de meterologii la București vor fi curpinse între 5... 6 grade Celsius, în timp ce minimele din timpul nopții vor ajunge până la 1.. 2 grade.

Vremea la munte

Vreme va fi mai caldă decât în mod obișnuit, cu o medie a temperaturilor maximele vor fi cuprinse între 1 și 4 grade și cea a minimelor între -4 și 2 grade.

Vremea pe litoral

La malul mării cerul va fi noros, iar miximele anunțate de către meteorologi sunt de 6...7 grade Celsius, în timp ce valorile minime vor fi cuprinse între 4-5 grade.

Citeste si: Câți bani are astăzi Irinel Columbeanu! Este atât de sărac pe cât se crede? Suma incredibilă pe care a spus-o la ”40 de întrebări cu Denise Rifai” VIDEO


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si