Anul acesta, primăvara a avut un debut destul de diferit. Dacă până acum, luna martie venea cu ghiocei, zambile, soare și o temperatură mai caldă și blândă, acum a venit cu ninsoare și cu temperaturi scăzute.

Cum va arăta vremea până la Paște

Primăvara a început de scurt timp, însă aceasta nu a venit cu temperaturile la care ne așteptam, din contră, cu precipitații, vânt puternic și temperaturi scăzute.

Citeste si: VIDEO| Când vine primăvara în România? Prognoza meteo pentru următoarele săptămâni

Pe data de 1 martie, vremea din Capitală a fost închisă, rece și, la fel ca în alte regiuni ale țării, s-au înregistrat ninsori.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Potrivit meteorologilor, acest scenariu este foarte posibil să continue și pe parcursul lunii aprilie. Potrivit specialiștilor Accuweather, de la începutul și până la jumătatea lunii aprilie, încă se vor înregistra ninsori în unele regiuni ale țării, inclusiv în Capitală. Pe lângă ninsori, se vor înregistra, pe alocuri, și ploi, arată prognoza meteo.

Spre finalul lunii aprilie, temperaturile ar urma să semene cu cele cu care suntem obișnuiți în timpul primăverii, ajungând la valori normale, specifice acestei perioade.

Citeste si: Meteo matinal 08.03.2022

La începutul lunii, mediile valorilor termice se vor situa în general în jurul celor specifice pentru această săptămână, posibil ușor mai ridicate în regiunile vestice și nordice.

Prognoza meteo: Cum va fi vremea până la Paște

Floriile sunt sărbătorite pe data de 17 aprilie, în același timp cu Paștele catolic.

Specialiștii Accuweather atrag atenția că, în București, sunt prognozate ninsori începând din data de 14 aprilie. Cel mai probabil, credincioșii ortodocși și catolici ar putea avea zăpadă de Florii, respectiv Paște.

Meteorologii nu exclud posibilitatea ca ninsorile și vremea urâtă să se extindă până pe 17 aprilie.

O săptămână mai târziu, de Paștele ortodox, care în acest an este sărbătorit pe 24 aprilie, vremea va fi mai frumoasă.

De Paștele ortodox trebuie să ne așteptăm la vreme frumoasă, cu temperaturi maxime de până la 21 de grade Celsius.

Citeste si: Meteo 08.03.2022 prânz

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si