Remediul combină proprietățile cremei de zi și a fondului de ten, îndeplinind atât funcții decorative cât și de îngrijire: corectează tonul feței și ascunde imperfecțiunile minore, precum și hidratează, hrănește pielea și ameliorează inflamațiile minore.

Principalele proprietăți ale BB cream-ului:

  • conține filtre SPF;

  • maschează petele întunecate și uniformizează tonul pielii;

  • calmează epiderma;

  • unele produse includ componente care încetinesc procesul de îmbătrânire.

Toate aceste efecte se datorează formulei bogate în ingrediente valoroase. Deci, ținem să menționăm că un astfel de produs conține siliconi, dioxid de siliciu, acid hialuronic, glicerină și alte ingrediente hidratante. De asemenea, cremele BB conțin minerale care îngrijesc pielea și nu provoacă iritații, calmează, înmoaie epiderma aspră și uscată. Unele creme BB mai conțin vitamina C, colagen, precum și ingrediente naturale benefice- extracte din plante și uleiuri naturale.

Cum să alegi corect BB cream-ul în funcție de ten

Remediul se consideră a fi un produs universal și majoritatea din ele sunt concepute ținând cont de nevoile tuturor tipurilor de piele, dar totuși, atunci când alegi un BB cream, trebuie să iai în considerare unele nuanțe, astfel rezultatul va fi unul perfect.

  • Pentru tenul gras și mixt

    Atunci când alegi produsul pentru tenul gras, acesta ar trebui să aibă o textură ușoară care să nu înfunde porii și să nu provoace apariția unui luciu gras. În plus, o astfel de cremă BB ar trebui să aibă proprietăți matifiante, să nu conțină ulei și extracte din plante.

  • Pentru tenul problematic

    Pentru pielea problematică, la fel trebuie să alegi un produs cu o textură ușoară, iar cel mai important este să acorzi o atenție deosebită compoziției acestuia. Lista ingredientelor ar trebui să includă componente (apă termală, hidrolipide, ect.) care să lupte împotriva imperfecțiunilor și nu doar să le ascundă.

  • Pentru tenul uscat

    Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

    Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

    Pentru pielea uscată, alege un remediu cu o textură mai densă, iar în compoziția acestuia să fie incluse acid hialuronic, glicerină, uleiuri sau alte componente cunoscute pentru proprietățile lor hidratante și nutritive. Poate conține, de asemenea, ingrediente pe bază de silicon (cum ar fi dimeticona), care vor înmuia pielea și vor acționa ca un primer.

  • Pentru tenul normal

    Pielea de tip normal ar părea să fie lipsită de imperfecțiuni, chiar și așa, este posibil ca aceasta să aibă un ton ușor neuniform, riduri fine și o ușoară roșeață. Pentru primul caz, optează pentru un bb cream cu o textură ușoară, care să uniformizeze nuanța pielii, iar pentru al doilea caz optează pentru o textură mai densă și cu un efect ușor strălucitor, dar nu cu un finisaj matifiant (deoarece poate accentua ridurile).

    De asemenea, compoziția remediului va trebui să includă antioxidanți, vitaminele C și E, iar prezența ingredientelor hidratante va fi ideală, pentru că vor face suprafața pielii mai fină.

  • Pentru tenul matur

    Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

    Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

    Pentru pielea matură este necesar de ales un bb cream pe bază de componente anti-age: peptide, antioxidanți (vitaminele A, E, C) și acid hialuronic. Textura acestuia ar trebui să fie una foarte ușoară și delicată, pentru a nu accentua și mai tare ridurile.

După cum vezi, un BB cream poate lua simultan locul unei creme de față și a unui fond de ten, asigurând pielii un aspect frumos și radiant. Cu un astfel de produs inovator poți fi sigură că micile imperfecțiuni vor fi mascate, iar nuanța tenului va fi uniformă. Dacă încă nu ai produsul în trusa cosmetică, atunci nu ezita să-l achiziționezi și cu siguranță vei rămâne încântată de efectele sale benefice.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si