Close sidebar
Close sidebar

PSD le ofera tinerilor credite de 40.000 lei garantate de stat, fara nicio garantie sau adeverinta

Tinerii cu varsta pana la 26 de ani vor putea obtine, de anul viitor, credite fara dobanda de 40.000 lei de la banci, garantate de stat in proportie de 80%, pentru plata cursurilor, chiriei sau a unei parti din constructia unei locuinte, fara a avea nevoie de adeverinte de venit, prevede noul program de guvernare al coalitiei PSD-ALDE.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

"Tinerii vor fi sustinuti si vor putea, ca pana la implinirea varstei de 26 de ani, sa apeleze la credite fara dobanda, garantate in proportie de 80% de catre stat, de maxim 40.000 lei, pentru plata cursurilor, chiriei sau a unei parti din constructia unei locuinte", arata noul program de guvernare.

Termenul de implementare a masurii este 1 ianuarie 2018, scrie News.ro.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

"Atat studentii, caat si ceilalti tineri vor trebui sa indeplineasca doar o formalitate: aceea de a prezenta bancilor prin care statul va derula acest program contractul de chirie sau de constructie al locuintei, respectiv facturile pentru cursuri sau pentru cartile necesare", mai arata documentul.

Programul de guvernare nu mentioneaza nicio justificare a acestei masuri, asa cum este in cazul altor masuri prevazute.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI