Mare petrecere, sâmbătă seară, la un club exclusivist din Mamaia Nord! Fetele care nu și-au mai găsit loc pe ringul de dans s-au urcat pe mese. Peste 500 de oameni au participat la concertul incendiar al lui Puya, dar tematica ”All Black” nu le-a purtat noroc tinerilor veniți pentru distracție fără limite. ”Mâinile în aer! Mâinile! Mâinile în aer!”, a fost îndemnul lui Puya.

În aer au fost și măsurile de distanțare socială, spun polițiștii care au văzut transmisiunile live făcute de mai multe vedete pe rețelele de socializare în timp ce se distrau pe muzica rapper-ului.

Amendă de 10.000 de lei după concertul lui Puya de la Mamaia

”Au constatat că a avut loc o interpretare a unui artist român, așadar un eveniment cultural, la care au participat peste 500 de spectatori, ceea ce este contra prevederilor legale. În acest context a fost aplicată o sancțiune contravențională în valoare de 10.000 de lei”, spune Cristina Gavriloaie, purtător de cuvânt IPJ Constanța.

Concert Puya Mamaia

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citeste si: Rapperul Puya a venit la vot direct de la nuntă! "Bucuria mea e oftica voastră"

Suma pare mare, dar înseamnă aproape cât cheltuie unii turiști într-o noapte, când iau cluburile la rând, pentru distractie.

”Puya este un adevărat showman, ne-a antrenat pe toți”

”Ziua în general dorm, în timpul weekend-ului și noaptea începe cu cluburi”, spune un petrecăreț de pe litoral.

Acest tânăr din București ne mărturisește că a fost si el în clubul exclusivist, la show-ul lui Puya şi, din ce își aminteste, spune că nu s-a simtit în pericol.

”Puya este un adevărat showman, ne-a antrenat pe toți, toți eram foarte fericiți și ne-am simțit bine când a cântat el. Din căte am observat eu, dar trebuie să recunosc că băusem câteva pahare de șpriț, se respectase o oarecare distanțare socială. Mult mai bine decât a fost acum două săptămâni, trei săptămâni”, spune Matei.

Citeste si: "Fratele" lui Puya a fost inmormantat! Razvan a fost gasit fara suflare intr-o camera de hotel

Reprezentanții locatiei din Mamaia nu au dorit să comenteze incidentul până la această oră!

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

În stațiune, tinerii dornici de distracție nu renunţă la ideea că un club fără petreceri e ca nunta fără lăutari. ”Lumea se distreză în continuare, puțin mai responsabili, într-adevăr”, spune o turistă.

Avalanșă de amenzi pe litoral

300 de polițiști, jandarmi, pompieri, alături de alte organe de control au acționat sămbătă noapte în nordul și sudul litoralului. Autoritățile au verificat 242 societăți comerciale și au aplicat peste 100 de amenzi, în valoare totală de 172.000 de lei. Iar misiunile vor continua până la finalul sezonului estival.

Citeste si: Fiica de 7 ani a rapperului Puya, premiata de Politia Romana! Cantaretul e recunoscut pentru mesajele pline de dispret pentru oamenii legii


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si