După ce au stat în cuibușor, toți se așteptau ca Radu să revină la sentimente mai bune, însă concurentul nu vrea să audă de împăcare.

Radu a dezvăluit de ce nu vrea să se împace cu Cristina

”Ți-am spus că e o persoană dragă sufletului meu, e mai mult decât o prietenie. Nu o pot compara pe Cristina cu tine, tu da, ești o prietenă pentru că nu am avut un alt contact cu tine, strict de prietenie.

Bianca îmi este o prietenă pentru ca am trecut prin multe în emisiune.”, a spus Radu.

Citește și: Patricia a recunoscut că este îndrăgostită de un băiat din casă: ”Nu este cel mai frumos sau cel mai bogat, dar m-am îndrăgostit de el”

Cristina susține că nu simte că ar fi cazul unei împăcări în acest moment. Radu pare hotărât să plece și nu vrea să-și facă o altă relație în emisiune.

Patricia a recunoscut că este îndrăgostită de un băiat din casă: ”Nu este cel mai frumos sau cel mai bogat, dar m-am îndrăgostit de el”

În ediția de azi a emisiunii ”Casa Iubirii”, Patricia a dat cărțile pe față și a recunscut că este îndrăgostită de un băiat din casă.

Citește și: Bianca, fără cuvinte, după ce Laurențiu cheamă altă concurentă în camera roșie

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Mihaela, Cristina și Patricia vorbeau despre sentimente, iar Patricia a recunoscut că este îndrăgostită de Patrick.

”Îmi e ciudă că n-am pretenții mari, adică nu poți să zici că Patrick este cel mai frumos băiat din lumea, Patrick este cel mai bogat. Patrick este un băiat simplu, dar pur și simplu m-am îndrăgostit de el.”, a spus Patricia.

Citește și: Bianca și Laurențiu, din nou apropiați: ”Mă faci să plâng și să râd”

Fetele au rămas surprinse de spusele Patriciei, în contextul în care Patrick i-a dat de înțeles că nu vrea nimic cu ea, ba chiar au avut un schimb de replici acide în ultima perioadă.

”Patricia, mai bine recunoști, spui adevărul, fii sinceră cu tine și cu ce ai simțit, gata. Minciuna iese mereu la iveală.”, a spus Cristina.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si