Cupa Mondială din Qatar 2022 a început dezastruos pentru una dintre favoritele la câștigarea titlului, Argentina lui Lionel Messi.

Citește și: Ele sunt cele trei femei care arbitrează la Cupa Mondială din Qatar 2022. FOTO

Spaniolul Rafael Nadal, cel care știe totul despre rezistența în sport, demonstrând de nenumărate ori cum se poate reveni într-un meci care pare pierdut, a încurajat echipa argentiniană să nu depună armele la Cupa Mondială din Qatar.

Nadal s-a aflat zilele trecute la Buenos Aires, în Argentina, unde a participat la un meci demonstrativ.

Citește și: A doua surpriză uriașă de la Cupa Mondială din Qatar 2022. "Samuraii", în extaz

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Tenismenul care a câștigat 22 de turnee de Grand Slam a spus că Argentina lui Lionel Messi își poate reveni de dezamăgirea înfrângerii lor uimitoare la Cupa Mondială în fața Arabiei Saudită și poate avea o cursă prelungită în Qatar.

"Argentina poate ajunge departe la Cupa Mondială din Qatar 2022"

Argentina poate ajunge departe la Cupa Mondială din Qatar 2022, consideră Nadal, potrivit  Reuters.

„Nu sunt omul care să aprecieze extremele, nici prea multă euforie, nici prea multă catastrofă”, a declarat spaniolul Nadal, un mare fan al fotbalului, în special al echipei Real Madrid.

Citește și: Pericol la Cupa Mondială Qatar 2022 după ce o groapă a apărut lângă stadionul nou-nouț de 1 miliard de euro

Nadal i-a asigurat pe argentinieni că jocurile nu sunt făcute la Cupa Mondială din Qatar 2022. 

„Lumea nu s-a schimbat... Pur și simplu au pierdut un meci și mai sunt două. Cel puțin merită este încrederea și respectul. Ei vin de la a fi campioni ai Americii, de la a avea una dintre cele mai bune echipe din istorie, așa că de ce să-și piardă încrederea? Încă cred că Argentina este un candidat clar pentru a merge departe."

Nadal: "Messi, un sportiv de top"

Nadal, care a câștigat două turnee de Mare șlem într-o accidentare lovită în 2022, a spus că victoria Arabiei Saudite a fost doar o dovadă a cât de omogen a devenit fotbalul.

De asemenea, tenismenul de 35 de ani i-a adus un omagiu lui Messi, care a jucat pentru rivalii lui Real, Barcelona.

„Messi a taxat Realul ani de zile, dar în cele din urmă, ca iubitor de sport, apreciezi pe cineva atât de special”, a spus Nadal. „În LaLiga spaniolă am avut norocul să ne bucurăm de el în cei mai buni ani ai carierei sale sportive. Ne-a oferit momente speciale în lumea sportului, este unul dintre jucătorii de top din istoria fotbalului și a sportului”, a mai spus Nadal.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si