Raluca Bădulescu, vedetă Kanal D: „Noi ne schimbăm foarte des la filmările „Bravo, ai stil!”, afară este caniculă, indiferent că filmăm înăuntru, e aer condiționat, mai ieși prin curte, mai ne foim, ne ducem la o filmare înafara Kanal D, vă dați seama că toate aceste acțiuni conduc la...transpiri într-o rochie, într-un tricou, se vede vreo pată.”

Raluca Bădulescu este recunoscută pentru ținutele spectaculoase pe care le abordează, dar și pentru imaginea impecabilă pe care o afișează la fiecare apariție publică.

Însă viața agitată a vedetei ridică provocări ce îi dau bătăi de cap. Până de curând, Raluca a ținut sub control transpirația cu ajutorul cosmeticelor, însă acum a decis să încerce ceva mai drastic și a făcut o vizită medicului estetician.

Citește și: Premieră în lumea televiziunii! Când moda și muzica se întâlnesc pentru a crea magie pe micul ecran!

Dr. Iancu Morad, medic estetician: „Botoxul care este cunoscut pentru eliminarea ridurilor la nivelul feței. Acum este folosit pentru injectarea la nivelul axilelor sau a palmelor sau al tălpilor, depinde unde transpirăm excesiv, și care la 3-4 zile după tratament putem opri procesul de transpirație în procent de 80-90%.”

Injecţiile cu botox menţin axilele uscate

Tratamentul cu toxina botulinică pentru reducerea transpirației este una dintre cele mai noi proceduri din industria medicinei estetice.

Intervenția este minim invazivă, complet nedureroasă și cu efecte spectaculoase.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Dr. Iancu Morad, medic estetician: „Efectul tratamentului se menține între 10 și 12 luni, majoritatea persoanelor, într-adevăr, vin acum în sezonul cald că le deranjează deodorantul că se pătează îmbrăcămintea.” 

Avantajele acestei intervenții sunt rapiditatea rezultatelor, dar și lipsa totală a unei perioade de recuperare. Și nu este singura de acest fel.

Dr. Iancu Morad, medic estetician: „Putem apela la baby botox unde mai ridicăm puțin colțul sprâncenelor, să avem o privire mai plăcută, putem injecta puțin acid hialuronic pentru un efect mai plăcut, mai senzual la nivelul feței.” 

Tratamentul cu botox pentru controlul transpirației este o procedură care nu are contraindicații medicale și al cărei preț pornește de la 600 de euro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si