Teribilul eveniment s-a produs sâmbătă, atunci când o mamă şi fiica ei de 14 ani au fost găsite moarte într-o casă incendiată. Oamenii legii au încercat încă de atunci să dea de urmele principalului suspect.

Suspectul principal a fost reținut, noaptea trecută, de către polițiști. Este un nepot mai îndepărat al femeii ucise și are 37 de ani. În urma audierilor, anchetatorii încearcă să afle de la el care a fost motivul dublei crime.

Principalul suspect, rudă cu victimele

Presupusul criminal locuieşte într-o comună învecinată- Ripiceni. Tatăl său vitreg este frate cu soţul femeii pe care ar fi ucis-o.

Soțul femeii a fost inițial principalul suspect. Însă, în urma unor investigații mai amănunțite, indiciile descoperite au dus la bărbatul de 37 de ani. Mai multe probe au fost descoperite la locuința acestuia, în urma unor percheziții. Înregistrările de pe camerele de supraveghere ale caselor din zonă au fost, de asemenea, foarte importante. Pe o înregistrare, îl putem vedea pe bărbat mergând pe bicicletă, noaptea, la 3.20, spre Ripiceni.

Polițiștii l-au prins pe principalul suspect

Polițiștii l-au prins pe principalul suspect

 

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citește și: Cum a premeditat nepotul criminal fapta? Și-a pregătit planul pas cu pas în ziua crimei/ Benzina o cumpărase chiar înainte cu puțin timp

Este cercetat pentru omor calificat

Tânărul reținut are momentan calitatea de suspect în acest caz și este cercetat pentru omor calificat.

Cele două victime, o femeie de 47 de ani şi fiica ei de 14 ani, au fost găsite fără suflare într-o casă părăsită din comuna Manoleasa.

Vecinii au fost alertați când au văzut fum ieșind din locuință și au reușit să stingă incendiul.

Într-una dintre camere, au făcut o descoperire macabră: trupurile celor două femei. Conform primelor informații, părea că s-au intoxicat cu fum de la niște coceni arși.

Principalul suspect în cazul dublei crime

Principalul suspect în cazul dublei crime

Sursa foto: monitorulbt.ro

Citește și: EXCLUSIV: Femeia de serviciu, martorul-cheie la crima din scara blocului, a făcut prima declarație. A dezvăluit motivul pentru care nepotul și-a incendiat mătușa

De ce au fost ucise cele două femei?

După analizarea cadavrelor, s-a constatat că femeia de 47 de ani era tăiată la nivelul gâtului. Astfel, s-a deschis o anchetă pentru crrimă.

Soțul victimei a declarat că soţia şi-a luat fiica şi a plecat de acasă acum o săptămână, fără a da vreo explicație. Conform informațiilor unor apropiați, ar fi existat niște discuții în cuplu și femeia a decis să plece.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si