Frații Duduianu cer înschimbarea încadrării juridice a clienților lor din infracțiunea de ”tentativă de omor” în ”complicitate la lovire” sau, în subsidiar, în ”vătămare corporală”, la fel cere și avocatul inculpatului Drăghici Ionuț Gheorghe, vărul lui Emi Pian, după ce l-a înjunghiat pe acesta. La una din ședințele anterioare s-a luat în discuție ipoteza că Richard Emanuel a fost cel care i-a atacat și pe frații victimei sau doar dacă a fost lovit de aceștia.

Citește și: VIDEO- Doi hoți de mașini sunt căutați după ce au încercat să deschidă portierele mai multor autovehicule dintr-o parcare din Timișoara

În informațiile care apar din dosar, Vasile Duduianu apare pe imaginile de la urgență, fiind adus la spital cu lovituri de topor.
”Avocatul ales al inculpatului solicită a se avea în vedere că certificatul medico-legal nu poate preciza data exactă la care ar fi avut această presupusă agresiune, existând suspiciunea că la acea dată, în dimineața când s-a prezentat la spital, inculpatul nu avea nicio vătămare pe corp, aceasta a apărut ulterior”, se arată în dosarul consultat de FANATIK.

Citește și: Informații din sala de judecată, în dosarul decesului lui Emi Pian. Cine l-a ucis, de fapt, pe interlop

Apărătorul presupusului criminal susține că agresivitatea a fost sporită nu doar față de victimă, ci și față de rudele aflate în trei mașini, venite pentru a-i sări în ajutor acestuia.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Gheorghe Richard Emanuel a recunoscut încă de la început că l-a înjunghiat mortal pe interlopul Florin Mototolea (alias Emi Pian), însă spune că a fost legitimă apărare.

Există și o mărturie a acestuia în care recunoaște că a folosit cuțitul atunci când cei doi frați au ajuns la fața locului.

Citește și: Povestea incredibilă a lui Dolly Oesterreich, femeia care și-a ascuns amantul în pod timp de un deceniu. Ce a pățit când totul a ieșit la iveală

Informații din sala de judecată, în dosarul decesului lui Emi Pian. Cine l-a ucis, de fapt, pe interlop

Procesul morții lui Florin Mototolea, cunoscut drept Emi Pian, nu s-a încheiat. Magistrații vor da o sentință în acest caz, în curând. Familia lui Emi Pian așteaptă cu nerăbdare ca tânărul care l-a ucis pe acesta să plătească.

Citește și:  Membrii unui clan interlop au înjunghiat un tânăr care a sărit în apărarea unei fete

Martorii crimei au ajuns în fața audierilor, însă este o etapă a cercetării judecătorești care se desfășoară cu dificultate. Aceștia dau dovadă de reticență și încetinesc procesul de soluționare a anchetei.

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

O parte dintre ei și-au schimbat declarațiile, unii au plecat din țară iar alții au fost aduși cu mandat în instanță, fără a avea asupra lor vreun act de identitate. Într-unul dintre cazuri, Parchetul a deschis dosar penal pentru mărturie mincinoasă.

Citește și: Percheziții în Brăila la o grupare suspectată de trafic de droguri

În urmă cu doi ani și jumătate,  Emi Pian a fost ucis   la finalul unei partide de barbut. Procesul în care sunt judecați presupusul criminal și trei rude ale victimei, membrii clanului Duduianu, se îndreaptă se apropie de final, arată fanatik.ro. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
doctorulzilei.ro
Apneea în somn Apneea în somn
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si