Sandra Paraschivescu Vrejoiu a murit noaptea trecuta, in somn, probabil in urma unui stop cardio-respirator. Se pare ca tanara avea probleme de sanatate. Colegii si prietenii fetei au postat mai multe mesaje de condoleante pe Facebook.

Dumnezeu sa te ierte si sa te aiba in grija,prietena noastra frumoasa..aveai atatea lucruri de facut dar sunt sigura ca acolo unde ai mers esti intr-un loc mai bun de unde vei avea grija de toata familia ta..

Te iubim si te vom avea mereu in gandurile noastre ” este mesajul postat de o prietena pe Facebook. „ Dumnezeu sa o odihneasca in pace ”, scrie una dintre prietenele de pe reteaua de socializare. „ Sandra... Dumnezeu sa te odihneasca in pace, suflet bun! ”, a mai scris o alta apropiata a tinerei.

Moartea fetei a venit ca un soc pentru cei care o cunosteau. Profesorii au marturisit ca fata era foarte buna la invatatura. Cei apropiati s-au dus in comuna Baraganu, unde Sandra s-a nascut, ca sa fie alaturi de familie in aceste momente grele.

"Cu adâncă durere, elevii, cadrele didactice şi direcţiunea Colegiului Naţional Pedagogic «Constantin Brătescu» sunt alături de familia paraschivescu-Vrejoi, în greaua încercare prin plecarea mult prea devreme a fiicei lor Sandra ”, a fost mesajul transmis din partea colegilor şi profesorilor.


"Nici acum nu realizez ca s-a întâmplat... Îmi este greu să-mi găsesc cuvintele... Erai tânără şi frumoasă şi aveai lângă tine o familie minunată şi foarte mulţi oameni care te iubeau şi te iubesc în continuare enorm.. De ce ai plecat aşa devreme şi de ce tu? Te ştiu de când m-am născut şi am crescut împreună, mi-ai fost ca o soră şi nu pot să explic în cuvinte cât de tare mă doare că ai plecat şi nu te mai întorci.. Îmi este mai uşor să cred că nu ai plecat pentru că o să
rămâi în inimile noastre mereu, acolo încă trăieş! O să te iubesc şi o să rămâi în sufletul meu mereu! Odihneşte-te în pace, Sandra ..Condoleanţe familiei!"
, a scris o prietena

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si