O fi adormit la volan sau statea cu ochii in telefon? Nu ne putem da seama ce o fi fost in mintea acestui sofer, care a devenit cascador peste noapte. Priviti cum se apropie de sensul giratoriu. Are o viteza ametitoare si nu schiteaza nicio intentie de a frana.Oare vede ce obstacol are in fata?

Soferul nostru are insa un  noroc chior. Aterizeaza perfect si iese teafar din masina.
Parca nici lui nu-i vine sa creada cat de ieftin a scapat dupa isparava de pomina." A avut mare noroc! Mare noroc insemna in primul rand ca masina a a terizat pe roti pentru ca putea sa faca un surub in aer si sa aterizeze pe spate sau pe lateral si era mult mai rau...", ne-a spus Titi Aur despre acest accident.

La scurt timp, din masina pare sa iasa si fum. Cativa pietoni ii sar in ajutor si il ajuta sa stranga resturile de pe carosabil in timp ce alti soferi trec nepasatori. Barbatul va trebui acum sa bage adanc mana in buzunar pentru a-si repara automobilul.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si