Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Priviti-o pe doamna din imagini...La soare te puteai uita dar la ea..ba!

Nici bine nu a venit caldura ca bucurestenii au luat cu asalt parcurile si iarba verde. Nu ca sa faca gratare ci...plaja!

Se pare ca abia a asteptat soarele puternic ca sa i se arate in toata splendoarea. Desi este trecuta bine de prima tinerete, doamna are cu ce se lauda si se pare ca stie ce vrea! Un bronz fara compromisuri si fara dungi!

Din cand in cand, de atata toropeala doamna merge insetata la masina si bea niste apa, apoi se reintoarce pe prosop ca sa capteze atentia soarelui.

Si daca piscina lipseste, bidonul cu apa de 5 litri este chiar o fitza pe iarba verde.Iar doamna nu face risipa. Intai varsa apa intr-o sticla mai mica si abia apoi se racoreste sub razele soarelui.

Ce concedii, ce plaja, luati aminte de la doamna din imagini, un bronz puternic se obtine si in mijlocul orasului.
Priveslistea iti taie rasuflarea si atrage toate privirile!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si