Reducerea de 30% pentru pensionari, iar apoi avem o oferta mai deosebita pentru a treia inmormantare intr-o familie sicriul este gratuit.

In functie de buget, costurile serviciilor funerare pornesc de la 500 de lei si pot ajunge la peste 10 mii de lei. Multi stiu ca la priveghi, oamenii au obiceiul sa studieze in detaliu sicriul, crucea, dar si imbracamintea defunctului.



Depinde de fiecare om cati bani are. daca vrei ceva bun, platesti bine, daca vrei ceva mai ieftin, gasesti si mai ieftin.

Un sicriu porneste de la 350 de lei si poate ajunge pana la 5 mii de lei, in functie de lemnul din care este fabricat, dar si de materialele folosite drept accesorii.

Cheltuielile de inmormantare se aduna. Dupa plata serviciilor funerare, socotelile continua. Urmeaza organizarea pomenii.

##CITAT106##

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Alina Vasile, reprezentant restaurant evenimente: Avem o oferta variata, putem avea pomeni care încep de la 45 de lei. Pomenile variaza în functie de... ciorba,  felul doi sau chiar cu trei feluri de mancare.

Multi n-au incotro si baga mana in buzunar. Doar asa se asigura ca scapa de vocea celor care analizeaza in detaliu fiecare inmormantare.

Se uita lumea, se uita, ca acum mai mult merge lumea la pomana decat la nunti si botezuri, ca acolo manca si bea de pomana.



Bine ca exista firme care se ocupa de toate treburile astea, ca inainte trebuia sa alergi in 30 de locuri. Comerciantii s-au gandit chiar si la cei care sunt presati de timp.

Se poate alege on-line, se poate plati on-line, nu mai trebuie sa se se deplaseze la noi la firma.

Daca va fereste vreun astfel de necaz, nu uitati ca si la cimitir mai trebuie sa platiti. Pentru pensionari, statul acorda un ajutor de inmormantare de aproape 2700 de lei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si