Un tanar antreprenor de 28 de ani a muncit in afara tarii si banii castigati acolo i-a investit in ruinele de la Puturoasa, alaturi de fonduri europene de 1 milionde euro. A refacut toul de la zero.

„Am dorit sa realizez un centru recreaţional. Am realizat pentru început ceea ce se vede acum, o cafenea, doua piscine interioare, un mic loc de relaxare, unde lumea sa vina şi sa îşi aminteasca de Baile Puturoasa, iar acum suntem în extindere.

Dorim sa cream locuri de cazare şi sa renaşte obiceiul bailor la vana cu apa sulfuroasa”, a declarat pentru adevarul.ro Stefan Salagenau.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Desi, pana acum, a reusit sa realizeze doar o parte din ceea ce si-a propus, baile au au obţinut licenţa de exploatare şi explorare a apelor. Pana acum, exista doua bazine cu ape sulfuroase.

Baile Puturoasa erau extrem de cautate in urma cu 20 de ani, in special pentru calitatea apei. Oamenii veneau aici pentru a-si remedia problemele sistemului locomotor, dar si cele ginecologice.

Apa si-a pastrat proprietatile in timp, iar oamenii deja incep sa vina, spune primarul comunei Vama, Vasile Corodan.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si