Miron Panaitescu s-a ocupat de afacerea lui Dan Condrea pana in decembrie 2015, cand a intrat in inchisoare. Barbatul a fost gasit vinovat pentru ucidere din culpa, dupa ce pe 16.11 2009, a adormit la volan, iar masina in care se afla a cazut de pe un pod. Natalia, sotia lui din Republica Moldova, murea, iar Panaitescu avea sa fie condamnat la 3 ani si 3 luni de inchisoare.

Rudele moldovencei au venit de peste Prut si s-au constituit in parti civile in proces, solicitand daune pentru pierderea suferita. Norocul lui Panaitescu a fost ca masina pe care o conducea era asigurata. Astfel, compania de asigurari a fost obligata prin hotarare judecatoreasca sa plateasca peste 45.000 de euro familiei: 15.000 pentru Anatol, tatal sotiei, 15.000 pentru Maria, mama, si alti 15.000 pentru Elena, sora acesteia. In plus, a mai platit peste 6.000 de lei catre Spitalul Clinic de Urgenta Bucuresti, acolo unde s-a incercat salvarea femeii. Panaitescu a trebuit sa plateasca doar 5.000 de lei cheltuieli judiciare. Compania de asigurari nu s-a grabit nici ea prea mult sa ofere banii familiei, cu toate ca era obligata prin hotarare judecatoreasca. Moldovenii au fost nevoiti sa ceara executarea silita a firmei cu sediul la Bucuresti, lucru care s-a intamplat cu doar doua luni in urma.

Pracitc, familia Nataliei a asteptat aproape 7 ani sa primeasca daune pentru moartea sotiei lui Panaitescu, in timp ce acesta administra milioanele lui Condrea.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Miron Panaitescu a mai fost condamnat in 2005 la 11 ani de inchisoare pentru ca a delapidat 100 de miliarde lei de pe bursa. El a fost eliberat conditionat si angajat imediat de Dan Condrea la Hexi Pharma.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si