Proiectul de 2,5 milioane de euro s-a realizat prin intermediul nepoatei generalului, Loredana Radu, care a cumparat un teren de 10.000 de metri patrati si l-a revandut apoi catre unchiul si catre Dumitru Bucsaru, la acelasi pret cu care-l cumparase: 400.000 de euro. Cei doi si-au alipit terenurile si au ridicat aici un cartier cu 19 vile de lux. Raul Valea Rosiei, care trecea pe acolo a disparut pur si simplu sub buldozere, iar cursul e deviat printr-o teava de plastic ce trece pe sub case, scriu jurnalistii de la Rise Project.

Cartierul a fost construit exact peste albia raului care trecea odinioara pe acolo
Cartierul a fost construit exact peste albia raului care trecea odinioara pe acolo

Interesant este faptul ca Administratia Nationala Apele Romane nu au dat nici un fel de aviz pentru modificarea cursului de apa. In mod normal, un astfel de proiect nu ar fi putut primi un aviz pozitiv de la primarie, in conditiile in care zona poate deveni inundabila la un moment dat.

Aceasta este teava prin care trece acum apa (foto: Rise Project)
Aceasta este teava prin care trece acum apa (foto: Rise Project)

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

In 2007, Gabriel Oprea a vandut partea lui din cartierul de lux catre o companie imobiliara detinuta de doi cetateni australieni. 2,5 milioane de euro a obtinut generalul din aceasta afacere, bani cu care, spune el, si-a platit creditele restante si si-a achizitionat un automobil de lux.

19 vile s-au construit pe aceasta proprietate
19 vile s-au construit pe aceasta proprietate


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si